Hava Durumu

CENGİZ KAYA DÜNYAEVİNE GİRDİ

Nilüfer Bursasporlu İş Adamları Derneği (NİLBİAD) Başkanı Cengiz Kaya yaşamını Pelinhan (Arslan) Kaya ile birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2018 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2018 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
CENGİZ KAYA DÜNYAEVİNE GİRDİ
 Nilüfer Bursasporlu İş Adamları Derneği (NİLBİAD) Başkanı Cengiz Kaya yaşamını Pelinhan (Arslan) Kaya ile birleştirdi. Başarılı işadamı Cengiz Kaya özellikle Bursaspor ile ilgili sivil toplum etkinliklerinde NİLBİAD’ın yaptığı çalışmalarda yeşil beyaz camiada örnek bir isim oldu.

Kaya çiftini Kültürpark’ta düzenlenen törende kendi aile misafirlerinin haricinde kalabalık bir Bursaspor grubu ve Nilbiad üyeleri yalnız bırakmadı. Görkemli bir törenle yaşamlarını birleştiren Cengiz ve Pelinhan Kaya çiftini tebrik eden yeşil beyazlı grup Bursaspor flaması açarak en mutlu günlerine yeşil beyaz damgayı vurdular.

Uzun süren birlikteliklerini nikahla taçlandıran genç Kaya çifti törenin ilk anlarında heyecan yaşarken ilerleyen saatlerde heyecanlarının yerinin mutluluk heyecanına bıraktılar. Cengiz-Pelinhan Kaya çifti; “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan ailelerimize, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza ve çok sevdiğimiz yeşil beyazlı camianın güzel insanlarına çok teşekkür ediyoruz. Nikâh ile birlikte yaşamlarımızı birleştirirken yeni sezonda yeşil beyazlı tribünlerde bundan sonra birlikte olmanın heyecanını yaşayacağız” dediler.

  Gazete Bursa ailesi olarak Cengiz ve Pelinhan Kaya çiftine mutlu bir yaşam diliyoruz.

 

Adnan ALP

 






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.