Hava Durumu

Dönüşü muhteşem oldu

Sezon arasında Bursaspor’a tekrar dönen taraftarın sevgilisi Pablo Martin Batalla’nın koşu mesafeleri dikkat çekiyor. Takımın en fazla koşan ismi olan yıldız oyuncu, bir 10 numaranın yapabileceğinden daha fazlasını sahaya yansıtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dönüşü muhteşem oldu

Bursaspor’un sezon arasında tekrar kadrosuna kattığı Pablo Martin Batalla, çok farklı bir kimlikle Yeşil Beyazlı takıma geri döndü. Timsah’ın Arjantinli yıldızı, terinin son damlasına kadar mücadele verirken, takımı adına önemli işlere imza atıyor. Kreatif anlamda önemli işlere imza atan ve geçmiş dönemdeki oyunundan örneklemeler sunan Batalla, Çin dönüşü daha fazla koşan bir yapıya büründü. 

HIRSLA İLERLİYOR
Geldiği günden bu yana takımın en fazla koşan isimi olan Aresbet Batalla, bu özelliğini Kasımpaşa maçında da gösterdi. Batalla 10.92 km. ile Bursaspor’un en fazla koşan ismi olurken, İkinci sırada 10.85 km. ile Ricardo Faty yer aldı. Batalla, sahanın ise en fazla koşan 3’üncü ismi oldu. İlk sırada Kasımpaşa’dan Scarione (11.24 km.), ikinci basamakta da Hakan Arslan (11.16 km) yer aldı. Batalla ise Kasımpaşa’dan Popov ile birlikte üçüncü sırayı aldı. 

TAKTİR TOPLUYOR

Bursaspor’a transfer olduğu günden bu yana hazır olmadığı gerekçesiyle Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında forma giyemeyen Batalla, ardından gelen 7 maçta da 90 dakika görevde kalan isim oldu. Batalla bu dönemde 1 gol, 1 asistle oynamasına karşın birçok pozisyonun hazırlayıcısı oldu. Arjantinli oyuncu savunmaya verdiği destekle de büyük takdir topluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.