Hava Durumu

Duygusal bir maç

Adanaspor'a karşı 1 gol atan, diğer golün de hazırlayıcısı olan Yusuf, "Önümüzde Trabzonspor maçı var. Senelerce formasını giydiğim takıma karşı duygusal bir maç olacak. İnşallah 3 puan alıp döneriz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Duygusal bir maç
 KUPAYI İSTİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Adanaspor'u her iki maçta da 2-0 yenen ve adını bir üst tura yazdıran Bursaspor'da gözler lige çevrildi. Yeşil Beyazlı formayla ilk golünü kaydeden ve kupada son 16 turuna yükseldikleri için çok mutlu olduğunu ifade eden Yusuf Erdoğan, "Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Mutluyuz. Bu yolun sonunda kupayı almak istiyoruz. Şimdi sırada Trabzonspor maçı var. Benim için çok duygusal bir maç olacak. Senelerce formasını giydiğim bir takım sonuçta. Ancak artık Bursaspor forması için ter döküyorum ve burada mutluyum. Ligde üst sıralara çıkmak için önemli karşılaşma. İnşallah 3 puan alıp döneriz" dedi.

GALİP GELECEĞİZ

lk maçta 2 gol kaydederek tur kapısını daha Adana'da aralayan Bursaspor'un genç oyuncusu Furkan Soyalp ise, "Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Hem ligde hem kupada hedeflere gitmek istiyoruz. Önemli olan turu geçmekti. Umarım böyle güzel devam eder. Dediğim gibi takım olarak kazandık biz takım oyununu oynayan bir ekibiz. İlk maçta benim gollerimle kazandık. Bu maçta da Yusuf Erdoğan etkiliydi. Dediğim gibi sonuçta takım olarak kazanıyoruz. Lige dönecek olursak Trabzonspor yükselen bir grafikte. Son haftalarda galibiyetler aldılar. Ancak biz de hedefimizi korumak için orada iyi bir mücadele ile galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.