Hava Durumu

Dzsudzsak’ın milyon Euro'luk düşüşü

Bir dönem değerini 14 milyon Euro’ya kadar çıkaran Bursaspor’un Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak, kariyerinde büyük düşüş yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dzsudzsak’ın milyon Euro'luk düşüşü
 Yeşil-beyazlı ekibin sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova takımından transfer ettiği Macar orta saha oyuncusu Balazs Dzsudzsak, beklentilerin altında kaldı. 4 yıllık anlaşma sağlanan golcü oyuncunun transferi için Rus ekibine 1 milyon 600 bin Euro ödeyen Bursaspor, 29 yaşındaki oyuncuya ise yıllık 1 milyon 600 bin Euro garanti ücret ödemesi yapıyor. Yeşil-beyazlı formayla ligde çıktığı 22 maçta 3 gol, 5 asistlik performans sergileyen Dzsudzsak, son oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında forma şansı bulamadı. Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan yıldız oyuncu, Bursaspor'da kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor.


7 MİLYON 750 BİN EURO’LUK DÜŞÜŞ
2010-2011 sezonunda PSV Eindhoven formasıyla çıktığı 49 resmi maçta 23 gol atarak dikkatleri üzerine çeken ve değerini 14 milyon Euro’ya kadar yükselten Dzsudzsak, kariyerinde büyük düşüş yaşadı. Şimdilerde değeri 6 milyon 250 bin Euro’ya kadar düşen Macar oyuncu, piyasa değerinde 7 milyon 750 bin Euro düşüş gördü.

YÖNETİM ‘FEDA’ HAZIRLIĞINDA
Gelecek sezon "feda" projesini hayata geçirecek olan Bursaspor yönetimi, performansı düşük, maliyeti yüksek oyunculara ilk olarak yıllık ücretlerinde indirime gitme teklifi sunacak. Tavan fiyatı 750 bin Euro olarak belirleyen yönetimin bu talebine olumsuz yanıt gelmesi halinde bu isimlere gelecek teklifler değerlendirilecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.