Hava Durumu

Emre Taşdemir'den üzücü haber!

Genç futbolcunun sezonun ilkyarısını kapatması gündemde.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Emre Taşdemir'den üzücü haber!
 Bursaspor'da Emre Taşdemir şoku yaşanıyor. Geçen sezon ligin son haftalarına doğru sakatlanan ve bir süre tedavi uygulanan genç futbolcunun Almanya'da kontrollerden geçtiği ve kesin durumunun birkaç gün içerisinde belli olacağı belirtildi.


​Emre'nin sakatlığı hakkında bilgi veren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “Almanya'da kontrollerden geçti. 2 ay fizik tedavi uygulanacak. Doktorlar genç olduğu için düzelme ihtimalinin olduğunu söyledi. Eğer iyileşmezse ameliyat olacak. Ameliyatın ardından ise 5 ay sahalardan uzak kalacak. Bizim için çok üzücü bir durum” diye konuştu. Bu arada Emre'nin fizik tedavi sürecinin Almanya'da olacağı öğrenildi.


Deniz Yılmaz cuma günü ameliyat olacak


Bursaspor'da sakatlığı bulunan golcü Deniz Yılmaz, yarın Almanya'da ameliyat olacak. Dün sabah Başkan Ali Ay'la görüşen tecrübeli futbolcunun 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


Merter Yüce takıma katılıyor


Teknik Direktör Hamza Hamazoğlu sakatlığı geçen Merter Yüce'nin takımla antrenmanlara başlayacağını açıkladı. Tecrübeli futbolcunun tedavi sürecinin bittiğini ifade eden genç teknik adam “12-13 günlük bir süreçti bu. Çok şükür ciddi bir durumu yok. Kısa sürede takıma adapte oldu. İdman temposu olarak da yakın zamanda iyi duruma gelir. Biz kendisinden çok şeyler bekliyoruz” dedi. 



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.