Hava Durumu

Futbolu Bursaspor'da bırakmak istiyorum!

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, şampiyon oldukları sezonda Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda aldıkları galibiyeti unutamadığını belirterek, "Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe’ye karşı onların sahasında oynayacağınız zaman kazanmak için değil, öncelikle kaybetmemek için çıkarsınız. O maçta başardığımızı, yapabileceğimizi hissettik" dedi. Batalla ayrıca, futbolu Bursaspor'da bırakmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Futbolu Bursaspor'da  bırakmak istiyorum!

Yeşil-beyazlı kulübün devre arasında Çin’in Beijing Guoan takımından kadrosuna kattığı eski yıldızı Pablo Martin Batalla, Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Bursaspor’da çok güzel hatıralarının olduğunu ifade eden Batalla, “Ama bu hatıraların çoğu eski stadımızdaydı ve onlar orada kaldı. Dolayısıyla kendi iç sahamızda yeni stadyuma çıkmak, o sahanın da benim alışık olduğum saha olmaması birazcık bana değişik hissettirdi kendimi. Bursaspor formasını giymek zaten yeterince özel ama iç sahada olduğu zaman çok daha özel bir hale geliyor” ifadelerini kullandı. 

"BEŞİKTAŞ’A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMIYORUM"
Bursaspor’da şampiyonluğu ilan ettikleri Beşiktaş karşılaşmasında attığı golü unutamadığını ifade eden yıldız isim, “Biliyorum ki hazırlanışı ya da son vuruş açısından özel bir gol değildi ama golü güzelleştiren şey en sonunda uzandığımız şampiyonluk ve o günün Betsmove geri kalanında yaşadıklarımızdı. Harika bir gündü ve o gol de o günün bir parçasıydı. Dolayısıyla hikayesiyle birlikte düşündüğümüzde en güzel hatırladığım gol şampiyonluk maçında Beşiktaş’a attığım goldü” diye konuştu.

“BURSASPOR’DA BIRAKMAK İSTİYORUM”
"Futbolu Bursaspor’da mı bırakmayı düşünüyorsun?" sorusuna ise Batalla, “Tabi ki. Ben burayla kontratımı yaparken kendi kafamdaki düşüncem, ‘Evet sen şu anda son kontratını imzalıyorsun’ şeklindeydi. Kontratım 2,5 yıllık. En üst düzeyde oynamak istiyorum bu süreyi. Bakalım imkanlarım ne kadarına en verecek. 2,5 yıl mı oynayabileceğim, 1,5 yıl mı, 2 yıl mı? Buna bakacağız. İhtiyaç duyulmayan bir yerde de ağırlık yapmak hiçbir şekilde istemem. Zaman gösterecek. Futbolu Bursaspor’da bırakmak istiyorum. Çünkü futbolu evinizde bırakmak her zaman daha güzeldir” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.