Hava Durumu

Gidecekler mi, kalacaklar mı?

Talipleri olan Necid'in ayrılması için Ali Ay yönetimi kolaylık yapmaya hazır. Traore ise herhangi bir kulübe gitmezse lisansı çıkarılmayacak ve Vakıfköy'ün yolunu tutacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gidecekler mi,  kalacaklar mı?

Bursaspor'da Tomas Necid ve Bakaye Traore'nin durumlarının ne olacağı merak ediliyor. Gözden çıkarılan Traore'nin elden çıkarılması için yönetim 4 koldan çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyazlılara yıllık 1 milyon Euro maliyeti olan Malili oyuncunun 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli futbolcunun sözleşme feshine sıcak bakmadığı, gelecek teklife göre Bursaspor'dan ayrılmayı düşündüğü kaydedildi.

LİSANS ÇIKMAYACAK

Transferin son dakikasına kadar yönetimin Traore ile yolları ayırmak için uğraş vereceği, herhangi bir takıma satılamaması durumunda bile bu oyuncuya lisans çıkarılmayacağı ve Vakıfköy'e gönderileceği öğrenildi. Bursaspor ile yollarını ayırması beklenen bir diğer oyuncu ise Tomas Necid... Yeşil beyazlı yönetimin yıllık maliyeti nedeniyle Çek futbolcu ile yollarını ayırmak istediği, oyuncunun menajerine de satış konusunda gereken yetkinin verildiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.