Hava Durumu

Güçlü adamlar istiyorum

Fransız teknik adam Fenerbahçe maçı sonrası oyuncularına bu sözlerle seslendi

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Güçlü adamlar istiyorum
 Barış Yardımcı'nın doğrudan soyunma odasına gitmesine üzüldüğünü belirten Paul Le Guen futbolcularına, "Ben takımımda göz göze gelebileceğim adamlar istiyorum. Ben takımda güçlü adamlar istiyorum" sözleriyle sert bir çıkış yaptı.

BİRBİRİNİZDEN KAÇMAYIN

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Fenerbahçe maçının sonrasında dün sabah gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı. Hayli gergin olduğu gözlenen Fransız çalıştırıcının oyuncularına yaptığı sert uyarılar dikkat çekti. Maçın ikinci yarısında yerini Joshua John'a bırakan Barış Yardımcı'nın doğrudan soyunma odasına yönelmesine tepki gösteren Le Guen, "Dün gece beni en çok üzen olay Barış'ın oyundan çıkınca doğrudan soyunma odasına gitmesiydi. Ne olursa olsun birbirimizden kaçmamalıyız" diye konuştu.

KENDİNİZİ HAZIR TUTUN
Diğer futbolcularına da uyarılar yağdıran deneyimli çalıştırıcı sözlerini, "Ben takımımda göz göze gelebileceğim adamlar istiyorum. Ben takımda güçlü adamlar istiyorum. Siz sahada savaştığınız ve mücadele ettiğiniz sürece ben sizin yanınızda olurum, sizi korurum. Hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak. Ortada utanılacak bir durum yok" cümleleriyle tamamladı. Takımdaki sakat futbolcuların fazlalığı nedeniyle Le Guen Yusuf Erdoğan ve Furkan Soyalp'e 'Kendinizi maçlarda oynayacak gibi hazır tutun' talimatı verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.