Hava Durumu

Hamzaoğlu 11'i değiştiriyor

Pazartesi günü Antalyaspor'un konuğu olacak Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 11'ini şekillendirmeye başladı. Faty'in yokluğunda Jorguera'nın oynaması beklenirken, Balazs Dzsudzsak'a kulübe yolu gözüktü.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hamzaoğlu 11'i değiştiriyor

Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 11'ini şekillendirmeye başladı. Önceki gün Yeşil Bursa ile oynanan hazırlık maçında bütün oyuncularını görme fırsatı bulan genç teknik adamın cezası nedeniyle forma giymeyecek olan Ricardo Faty'in yerine orta alanda Cristobal Jorguera'yı oynatması bekleniyor. Hamza Hoca'nın Serdar Aziz'in yokluğunda ise stoperde Sivok-Şamil Canlı Bahis ikilisine görev vereceği tahmin ediliyor. 

SERCAN SAHAYA

Son haftalarda kanatlardan da istediği verimi alamayan Hamzaoğlu'nun Balazs Dzsduzsak'ı dinlendirmeyi düşündüğü ve yerine Sercan Yıldırım'ı oynatmayı plandığı öğrenildi. 

Antalyaspor'un özellikle savunmadaki ağır isimlerinin zaaflarından faydalanmayı düşünen tecrübeli çalıştırıcının hafif sakatlığı bulunan Erdem Özgenç'in oynamaması durumunda ise Hajime Hosogai'yi sahaya sürecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.