Hava Durumu

İdris Sevinç yeniden aday

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İdris Sevinç yeniden aday
 Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulunun 26 Haziran’da gerçekleştirilecek olağan genel kurulunda mevcut başkan İdris Sevinç, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Sevinç, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, 3 yıldır birlikte görev yaptığı kurul üyelerine teşekkür etti.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı olarak yedek ve asil ayrımı yapmadan birlikte çalıştıklarını anlatan Sevinç, "Yine Bursa’ya mal olmuş değerli isimlerle yola devam etme kararı aldık. Şahsım olarak arkadaşlarımıza beni kırmayıp bu yolda birlikte olmayı kabul ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sevinç, Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı için aday olacakların listelerini de bugün 13.00 ile 15.00 saatleri arasında teslim etmeleri gerektiğini belirtti.

İdris Sevinç’in listesinde asil yönetimde Haluk Sivri, Şükrü Akyollu, İbrahim İtem, Sinan Oral, yedek yönetimde ise Caner Sungur, Abdullah Erdem, Sevnur Balcı, Alper Öncel, Erdem Aydın yer alıyor.

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı Olağan Genel Kurulu, 26 Haziran Salı günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda gerçekleştirilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.