Hava Durumu

İnat etme Badu!

EmmanuelBadu transferini bitirmek isteyen Yeşil Beyazlılar, pazarlık masasına oturdu. Yönetici Hasan Parlakay ve menajer Hüseyin Gedik İtalya'ya giderken, satın alma opsiyonlu bir yıllık kiralık teklifi üzerinde duruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İnat etme Badu!
 Bursaspor'un Avusturya kampında dün sürpriz gelişmeler birbirini izledi. Yeşil Beyazlı takımla birlikte kampta bulunan yönetici Hasan Parlakay ve menajer Hüseyin Gedik gelen haber üzerine apar topar kamptan ayrıldı. Parlakay ve Gedik ikilisi Avusturya'dan İtalya'nın yolunu tutarken, Udinese Kulübü yetkilileriyle teknik direktör Paul Le Guen'in isteği üzerine EmmanuelBadu için pazarlık masasına oturdu. Gelişmelerin an be an Başkan Ali Ay'a aktarıldığı öğrenilirken transfer zirvesinde İtalyan kulübünün yüksek bonservis istemesi nedeniyle kiralama formülü üzerine yoğunlaşıldığı bildirildi.

KİRALAMAYI AMAÇLIYOR

Udinesse Kulübü'nün Bursaspor'dan 5 milyon Euro bonservis parası istediği belirtildi. Bursaspor 26 yaşındaki merkez orta saha Badu'yu satın alma opsiyonlu bir yıllık kiralamayı planlıyor. Hem İtalyan kulübüne hem de Ganalı oyuncunun menajerine resmi teklif yapılırken, Yeşil Beyazlılar beklemeye geçti. Öte yandan Real BetisliJanko Martin için de kulübü bonservis bedelini 1,5 milyon Euro'ya çıkardı. Le Guen'in 'Mutlaka alın' dediği Martin'in de yıllık 900 bin Euro talep ettiği bildirildi. Fransız oyuncudan haber bekleyen Bursaspor her iki transferi de kamp bitmeden sonuçlandırmayı amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.