Hava Durumu

IVELIN POPOV TRANSFERİNDE NELER OLUYOR!

Gerçekten Siz Ders Almıyorsunuz!  Bursaspor’da menajerlik konularındaki kirlilik devam ediyor, neredeyse bitme aşamasına gelen Ivelin Popov transferinde hiç alakası olmayan İspanya’dan bir menajer Popov’a seni Bursaspor’a götüreceğim deyince futbolcunun aklı karıştı. Bu İspanyol menajerin kim yada kimler devreye soktu! Hasan Parlakay yedek yönetici olması ve resmi yetkisi açıklanmadığı halde nasıl menajerlerle transfer pazarlığı yapabiliyor!

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
IVELIN POPOV TRANSFERİNDE NELER OLUYOR!
 
Liglerin başlamasına neredeyse 18 gün kaldı ama Ali Ay ve yönetiminden geçtiğimiz iki sezonda son haftaya kadar düşme korkusu yaşamak veya yaşatmak hiçbir şekilde ders olmamış. Yine planlanmış bir transfer gelişmesi yok her zamanki gibi Samet Hoca neredeyse kampı bitirecek ama takımın iskeleti değil parçaları bile yok! Belirsizlik sürüyor.


IVELİN POPOV TRANSFERİNDE NELER OLUYOR!

Teknik direktör Samet Aybaba’nın ısrarla istediği Bulgaristan milli takımında da oynamış Ivelin Popov transferinde futbolcunun yetkili menajeriyle Bursaspor anlaşma noktasına geldiği halde, kim veya kimler tarafından devreye ispanya’dan bir menajeri devreye sokmaya çalışıyor!

Hiçbir şekilde futbolcunun tanımadığı bu menajerlik şirketinin Ivelin Popov’dan yetki istemesi Bulgar futbolcunun aklını karıştırmaya yetti. Popov aslında Bursaspor’da oynamayı çok istediği biliniyor ve normal şartlarda zaten Bursaspor ile temas halinde iken, futbolcuya seni Bursaspor’a götüreceğiz bize yetki ver diyen Brezilya asıllı ispanya’da iş yapan menajerlik şirketini devreye girmesini yine kulüp içinden ve dışından milyon Euro’ları buharlaştırma girişimi olarak değerlendiriliyor.

Bilindiği gibi bu tür girişimlerde özel ve tüzel kişiler direkt olarak ortaya çıkmak istemez ve bu sebeple araya başka menajerlik şirketlerini ve kişilerini sokarak izlerini kaybettirme politikası çok eski bir Bizans oyunu olarak bilinse de kamuoyunda bizler “minareyi çalan kılıfını hazırlar!” deyimini kullanıyoruz.



YASİN ÖZTEKİN TRANSFERİNDE DURUM FARKLI!

Yine Samet hocanın ısrarla istediği Yasin Öztekin transferi de yılan hikayesine dönmüş durumda, her an kulübe gelmesi beklenen Yasin Öztekin şimdiye kadar süperlig takımlarından 700 bin Euro’dan fazla teklif alamadı. En son görüştüğü Göztepe kulübünden 400 bin Euro + 300 bin Euro teklifi alan ve eli boş dönen Yasin Öztekin’e Bursaspor 750 bin Euro teklif etmişti.

 Futbolcunun 1 milyonun üzerindeki ısrarı nedeniyle ikna etmek için menajeriyle Bursa’ya davet edilmişti. Fakat alınan son bilgilere göre Bursaspor birden rakamı 900 bin Euro’ya çıkardığı ve imza parası, artı bonuslarla maliyetin 1.1 milyon Euro’ya çıktığı ifade ediliyor. Özel yaşamındaki disiplinsizliklere rağmen futbol yetenekleriyle en fazla 700 bin Euro’da kilitlenen piyasasına rağmen Bursaspor’a gelince fiyatını arttırması tartışılacak bir konu.



HASAN PARLAKAY HALA BAŞROLDE!

Ali Ay’ın fabrikasında muhasebe elemanı olan aynı zamanda yedek yönetim kurulu üyesi olan Hasan Parlakay’ın herhangi bir resmi yetkilendirilmesi olmadığı halde halen tüm transferler için menajerlerle direkt temas kurduğu bilgileri geçmişte yaşanan iddialardan başkanın hiç ders almadığını ispatlıyor. Bilindiği gibi geçen senenin tüm transferlerini menajer Hüseyin Gedik ve Hasan Parlakay yapmıştı ama Le Guen transferindeki pis kokulardan sonra Ali Ay Hüseyin Gedik’i kulüpten kovarken muhasebe elemanını küme düşürerek yedek yönetim üyesi yapmıştı.         

                                                   

Haber Adnan ALP

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.