Hava Durumu

Kırılma maçlarını kazanamıyoruz

Tecrübeli eldiven Fenerbahçe maçında iyi oynamadıklarını belirterek, iç sahada oynadıkları kritik mücadelelerden galip ayrılamamanın sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kırılma maçlarını kazanamıyoruz
 Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Ricardo Faty takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi. Fransız futbolcu, "Ligin üst sıralarındaki rakibimize karşı önemli bir fırsat kaçırdık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Ortada bir maçtı. İki takımın da fırsatları vardı. Penaltı pozisyonuyla yazık oldu. Çünkü o pozisyondan sonra toparlanamadık" şeklinde görüş belirtti.

POZİSYONA GİREMEDİK
Sakatlığını atlatarak 3 maç sonra yeniden kaleye geçen Bursaspor'un tecrübeli eldiveni Harun Tekin takımın Fenerbahçe karşısında sergilediği performansın iyi olmadığını söyledi. Deneyimli file bekçisi, "Yedi maçlık bir yenilmezlik serimiz vardı. İçeride de iyi bir seri yakalamıştık. Karşımızda da iyi bir rakip vardı. Son zamanlarda onlar da çıkıştaydı. Yenildiğimiz için üzgünüz. İyi oynadığımızı söyleyemem. Fazla pozisyona giremedik. Rakip de giremedi" diye konuştu.

ATMOSFER ÇOK GÜZELDİ
Taraftarın kendilerine büyük destek verdiğini belirten Harun Tekin mücadelenin kırılma anının ise penaltı pozisyonu olduğunu kaydetti. Tecrübeli eldiven, "Taraftarımız çok iyi hazırlanmış. Çok güzel bir atmosfer vardı. Maçın kırılma anı penaltıydı. Evimizde oynadığımız Galatasaray ve Fenerbahçe maçları bizim kırılma maçlarımız. Bu maçları içeride kazanmış olsaydık daha yukarda daha iyi konumda olacaktık. Trabzonspor maçında inşallah daha iyi bir sonuç alacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.