Hava Durumu

Lemi Keskin "Sadece bir gün Bursaspor'un menfeatlerini düşünün!"

Seçim öncesinde taraftar gruplarını ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürüdüren Lemi Keskin, Umurber ve Gemlik ziyaretlerinde taraftarlara seslenerek; "Lütfen 27 Haziran'da mutlak sandık başında olun ve o gün gönlünüzün sesine değil aklınızın sesine kulak verin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Lemi Keskin "Sadece bir gün Bursaspor'un menfeatlerini düşünün!"
Bursaspor başkan adaylarının taraftar derneklerini ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor, başkan adaylarından Lemi Keskin ve ekibi önceki akşam Umurbey ve Gemlik'teki taraftarları ziyaret etti. Umurbey'de taraftarlarla iftarda buluşan Keskin, daha sonra Gemlik Bursaspor Taraftar Derneğine konuk oldu. 

Her iki ziyarettte önemli açıklamalarda bulunan başkan adayı Lemi Keskin; genel kurul üyelerinden mutlaka sandığa gitmelerini istedi. Bursaspor Kulübü tarihin en önemli seçimini yapacağını söyleyen Lemi Keskin sözlerine şöyle devam etti;

BURSASPOR'UN KAN KAYBINI ÖNLEYELİM!

"Bursaspor ağır trafik kazası geçirmiş ve şu anda yoğun bakımda komadadır ayrıca sürekli kan kaybetmektedir. Daha da önemlisi kulübü kazaya sürekleyen direksiyonda ki başkan hala hastanın başındadır ve müdahale edilmsini engelliyor. Bizler öncelikle hastanın kan kaybını durdurmak istiyoruz işte bu sebeple yola çıktık ve kan kaybını önceleyecek tedaviyi bulduk. Sadece 27 Haziran sonrasında şimdiye kadar yapılmayan acil müdahaleyi yapacağız"

GÖNLÜNÜZÜN DEĞİL AKLINIZIN SESİNİ DİNLEYİN!
  
"Mutlaka herkesin gönlünüzde bir aday vardır bunuda saygıyla karşılıyorum ama gün gönlümüzle hareket etme günü değildir. Çünkü Bursaspor'umuzun her zamankinden çok aklınıza ihtiyacı var, aklınız Bursaspor'un geleceğinde olsun. Sizlerden ve çevrenizdekinden hatta tüm genel kurul üyesi arkadaşlardan özellikle şunu rica ediyorum. Mutlaka oyunuzu kullanın sadece bu esnada gönlünüzün sesine değil aklınızın sesine yani gerçeklere kulak verin!"

GÜN GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK GÜN DEĞİL!

"Tüm adayların mutlaka varsa kulübün kurtuluş projelerine bir bakın; yapacağım veya vereceğim gibi vaatlere değil somut projesi olanları değerlendirin. Yani ortaya bir şeyler koyanları, koyduklarına tarih verenleri, bu sözlerini ispatlayanlarını tercih ederseniz aklınızla hareket etmiş olursunuz. Gün kahramanlık yapacak, gövde gösterisi yapacak gün değildir, sizlere kısa vadede şampiyonluk vaat etmiyorum belki ama Bursaspor'un kesin kurtuluşunu vaat ediyorum çünkü ben ve ekibimin projesi tarihi bir fırsattır Bursaspor için. Zaten ekibim gördüğünüz gibi Bursaspor'un hem en akil ekibi hemde bilimsel ve teknik ekibidir" dedi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.