Hava Durumu

LEMİ KESKİN’DEN ALİ AY’A ÇOK SERT CEVAP!

Önceki kongrede vaatlerinizin hepsi hayal çıktı, şimdi bizim projemize hayal diyorsunuz. Contec Ceo’su Bursa’da projeyi kendisi açıkladı daha nasıl bir ispat bekliyorsunuz? O zaman sözünüzde durun ve Bursaspor’a bir iyilik yapın çekilin adaylıktan!

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 20:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
LEMİ KESKİN’DEN ALİ AY’A ÇOK SERT CEVAP!

Önceki akşam bir iftar yemeğinde başkan adayı Lemi Keskin’i hedef alarak; “..bir aday arkadaşımız çıkmış yurt dışından bir fon’dan 50 milyon Euro getireceğini söylüyor. Bu mümkün değil eğer böyle bir şeyin gerçek olacağına inansam ben bugün adaylıktan çekilirim. Bende böyle bir Bursasporluyum gerçekten adaylıktan çekilirim!” açıklamasına diğer başkan adayı Lemi Keskin’den cevap gecikmedi.

Başkan Adayı Lemi Keskin yaptığı açıklamada, başkan Ali Ay’ı adaylıktan çekilmeye davet ederek;

“Sayın başkan öyle bir söz söylemiş ki, eğer sözünün eri ise ne kadar Bursasporlu olduğunu göreceğiz! Biz projemizi en ufak detayına kadar basına ve genel kurul üyelerine anlattık ama bununla da yetinmedik Contec Global Investments Ceosu sayın Ghadiani’yi yoğun programı içinde Bursa’ya gelip kendisi taahhütlerini söyledi. Kulüp adına imza yetkimiz olmadığı için sözleşme yapamadık onu da 27 Mayıs’tan sonra yapacağız”

HODRİ MEYDAN!

“Aslında bu konu başkanın yüksek egosundan kaynaklanıyor yani kendisinden başka kimseye inanmıyor ve güvenmiyor. Şimdi sayın başkanı inandırmak için kuranı kerime el mi basalım! Hodri meydan sayın Ay”

BİR TEK VAADİNİZİ GERÇEKLEŞTİRDİNİZ Mİ?

“Sizi başka nasıl inandırabiliriz sayın Ay, siz 2016 Ocak kongresinde genel kurul üyelerine hiçbir plan ve proje göstermeden sadece vaatlerle hayal sattınız. Bugün ben verdiğim vaatlerden şunları gerçekleştirdim diyebileceğiniz bir tek icraatınız var mı? Ama buna rağmen o günkü genel kurul üyelerimiz sizlere inanmıştı ama gerçekler ortaya çıktı ve size artık inanan ve güvenen kalmadı!”

“Sayın başkanın hiçbir adayı karalamaya hakkı yok hele ki bizi karalamaya hiç hakkı, bizim projemiz ve planlarımızın ne kadar ulaşılabilir olduğu ortada. Kendisi hala 2016 Ocak kongresinde kalmış olduğundan aynı vaatleri yapıyor” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.