Hava Durumu

Lemi Keskin’in 50 Milyon € Kaynağı Bursa’da!

Bursaspor’da başkan adaylığını açıklayan Lemi Keskin camiaya sunduğu 50 milyon euroluk finans kaynağı için ön anlaşma yaptığı Contec Global Investments firmasının başkanı ve başkan yardımcısı ile basının önüne çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Lemi Keskin’in 50 Milyon € Kaynağı Bursa’da!

Bursaspor’un içinde bulunduğu ekonomik zorlukları aşmak için yaklaşan genel kurul öncesinde adaylığını açıklayan Lemi Keskin daha önce açıkladığı 50 milyon euroluk kaynak için anlaştığını ifade ettiği Lüksemburg merkezli Dubai kaynaklı Contec Global Invetsmens firması başkan ve başkan yardımcısı ile birlikte basının karşısına çıkıyor.

Lemi Keskin tarafından yapılan açıklamada; “Projemizin ne kadar gerçekçi ve ulaşılabilir olduğunu tüm camiaya anlatmaya çalıştık. Elbette ikna olanda oldu olmayanda ama biz projemizin ciddiyetini basit bir kağıt parçasından ziyade Contec firmasının başkan ve başkan yardımcısını Bursa’ya davet ederek basın karşısında çok daha anlaşılır ve net bir hale getirmek istedik.

BURSASPOR’UN KURTULUŞU BU KAYNAKTA!

“Bu sebeple Cumartesi günü saat 16:00 da düzenleyeceğimiz basın toplantısında Contec Ceo’su ile birlikte basın toplantısında akıllarda hiçbir soruya yer bırakmayacak şekilde tekrar açıklamalarda bulunacağız. 50 milyon euroluk geri dönüşsüz bu kaynak Bursaspor’un kurtuluşu açısından tartışılmaz bir gerçektir” dedi.

Çelik Palas Otelde saat 16:00 başlayacak basın toplantısında Lemi Keskin, basından merak edilen tüm soruları sormalarını istediklerini sözlerine ekledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.