Hava Durumu

Milletvekili Refik Özen’den Bursaspor’u 19 takımına jest

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Elit U19 Akademi Ligi’nde mücadele eden ve ilk iki maçından 4 puan toplayan Bursaspor U 19 takımı oyuncularına yemek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2019 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2019 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Milletvekili Refik Özen’den Bursaspor’u 19 takımına  jest
 AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Elit U19 Akademi Ligi’nde başarılı maçlar çıkaran Bursaspor U 19 takımı oyuncuları için yemek organizaysonu düzenledi. Bursa’nın merkez Kestel ilçesindeki bir restorantta gerçekleşen programda Bursaspor Alt yapı Genel Koordinatörü Koray Tanrıverdi, Refik Özen’e gösterdiği yakın ilgi ve jestten dolayı teşekkür etti. Gösterilen desteğin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Tanrıverdi, “Bu güzel jest için sayın milletvekilimize tesekkur ederiz. Bizim icin de moral oldu” dedi.


TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI 



Refik Özen ise “Akademi liginde başarılı maçlar çıkaran Bursaspor U 19 takımımızı kutluyorum. Davetimize icabet edip bu güzel ortamın oluşmasını vesile oldukları icin tesekkür ederim. Ayrıca bir başka güzel gelişme de transfer tahtanın açılması. Bu haber neşemizi ikiye katladı. Hep birlikte bu sıkıntılı günleri geri de bırakacağız. Güzel günler bizi bekliyor. Ve tüm Bursa olarak bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bizler de Bursa ve Bursaspor icin elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.