Hava Durumu

NAZİLLİ’DE YAVRU TİMSAHLAR PARMAK ISIRTIYOR!

Nazilli’de faaliyet gösteren Bursaspor Futbol okulu başarıdan başarıya koşuyor, kurulduğu günden bu yana katıldığı tüm yerli ve uluslar arası turnuvalarda final gruplarına kalan yavru timsahlar Ege’nin yıldızı olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2018 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
NAZİLLİ’DE YAVRU TİMSAHLAR PARMAK ISIRTIYOR!
Nazilli Bursaspor Futbol Okulu’nun yavru timsahları hocaları Orhan Atalay, Can Çatalkaya, Murat Akkaş yönetiminde aldıkları başarıyla dikkatleri üzerlerine çekerken, futbol okulunun kurucusu Adnan Menderes, asıl hedeflerinin Bursaspor’un daha çok dikkatini çekip gelecek vaat eden gençlerin Bursaspor’a kazandırdıklarımızın sayısını arttırmak istediklerini ifade etti. Bugüne kadar katıldığı tüm ulusalar turnuvalarda dörtlü finallere kalma başarısı gösterdiklerini söyleyen Menderes;  

“U11 kategorisinde 2007 doğumlularla Nazilli Belediyespor ile karşılaştık bu maça bir küçük yaş grubu ağırlıklı çıkmamıza rağmen 9-1 gibi farklı bir skor elde ettik. Aynı rakip ile oynadığımız ilk karşılaşmayı da yavru timsahlarımız 11-1 gibi farklı skora imza atmıştı. Bir üst yaş grubumuz olan U12'lerde ise önce Fenerspor'u 9-0, ardından Arena 1905'i 7-0 ile geçtik.”

“U13 grubunda ise Yeşil timsahlarımız, yine Fenerspor'u 9-0 ile geçerek futbol okulları ve altyapıda bölgenin en iyisi olduklarını gösterdi. Daha önce U-14 kategorisinde mücadele eden takımımız ligini namağlup şampiyon olarak kupayı kazanırken, U 15 yaş grubu oyuncularımız ise Aydın'da Türkiye Şampiyonası için play-off oynama başarısı gösterdiler” dedi.

BURSASPOR YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Nazilli Bursaspor Futbol Okulu Kurucusu Adnan Menderes, yeni dönem kayıtların başladığını,   Nazilli ve çevresinden öğrencileri yaz okulu için beklediklerini ifade etti. Menderes, "Sporun sosyal yönlerinin öne çıktığı çalışmalarda her öğrencimizle birebir ilgileniyoruz. Bizler burada her öğrencimizin futbolcu olması veya yarışmacı kimlik kazanması için uğraş vermiyoruz. Her çocuğun spor yapma hakkı vardır ve bunu kullanmasını sağlıklı birer birey olarak yaşama atılması için çaba sarf ediyoruz. Bu bazı öğrencilerde yeteneklerine bağlı olarak sporcu olarak hayata atılması anlamına da geliyor”

ÇOCUKLAR TİMSAH ARENA SİZİ BEKLİYOR!

Bursaspor Futbol Okulu küfürsüz, argosuz, dostluk, kardeşlik içeren sosyal bir okuldur. Bütün bu çalışmalarımızın sonunda Bursaspor'a verdiğimiz öğrencilerin yanına bu yıl da vermeye devam edeceğiz. Kayıt yaptırmayı düşünen velilerin de  bizim çalışmalarımızı gelip görmelerinde fayda var. Görmeden, araştırmadan çocuklarımızın tuttuğu takıma değil, doğru çalışmaların yapıldığı  Bursaspor Futbol Okulu'na davet ediyorum. Haydi çocuklar Timsah Arena sizi bekliyor" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.