Hava Durumu

Onur Market’ten Bursaspor’a sponsor desteği

ONUR Market, 2019 – 2020 Futbol sezonunda Bursaspor Futbol A takımının forma kol sponsorluğunu üstlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2019 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2019 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Onur Market’ten Bursaspor’a sponsor desteği
 Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya, Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Bursaspor Genel Sekreteri Ali Büyükkurt, Bursaspor İdari Asbaşkanı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aman,  Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök ve  Onur Market Ticaret Organizasyonları Müdürü Onur Özen katıldı.


Gerçekleşen toplantıda konuşan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, “Onur Marketler Grubuna bu zor günlerimizde yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. Bursa’daki diğer firmaların da desteklerini bekliyoruz. Onur Market buna öncelik etti. İnşallah ‘Onur’lu olarak yeniden zirveye birlikte erişiriz. Bursaspor’un layık olduğu Süper Lig’de eski günlerine döneriz. Bu benim ya da yönetimin tek başına fedakârlıkları ile olacak bir durum değil, Tüm Bursalılar olarak kenetlemek zorundayız. Sponsorluk detaylarına değinirsek, Onur Market, hem marka, hem kol, hem de gıda sponsoru olarak destek oldular. Ayrıca marketlerinde Bursastore köşesi açacaklar. Stadyumdan loca alıp 1 deplasmana da sponsor olacaklar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi. 



Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök ise “İnanç, azim, samimiyet ve fedakarlık Bursaspor’u ait olduğu yere taşıyacaktır. Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan’ın yeniden zirveye ifadelerinin, bu kararlı duruşun söze dökülmüş hali olduğunu görüyor ve biliyoruz. Bu kararlılık ve samimiyet ancak Onurlu bir duruş ile kendisini gösterecektir. Biz Onur Market olarak Bursaspor’umuzun yanındayız. Bursaspor yoluna, ‘Onur’la devam edecektir" diye konuştu. 



Son olarak söz alan Ticaret Organizasyonları Müdürü Onur Özen de “Biz şehirden kazandığımızı şehre geri vererek Bursaspor’umuzun bu zamana kadar hep yanında olduk, bundan sonra da olacağız. Birlikte çıktığımız bu yolda birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.