Hava Durumu

Recep Günay “Bursaspor’da artık beka sorunu var!”

Bursaspor camiası 23 Haziran 2019 kongresinde İBRA edilmeyen Ali Ay hakkında Mesut Mestan yönetiminin şimdiye kadar hiçbir girişimde bulunmaması üzerine harekete geçerek yeni bir dava açmaya hazırlanıyor. Eski başkanlardan ve genel kurul üyesi sıfatıyla Recep Günay açacağı dava nedeniyle dosyaya eklenecek bilgileri bir istemek için kulübe resmi dilekçe müracaat etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2019 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2019 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Recep Günay “Bursaspor’da  artık beka sorunu var!”
 Bursaspor’da içine düştüğü durumu sorgulamak ve geçmişiyle yüzleşmek için Mesut Mestan yönetimin yaklaşık iki aydır hiçbir işlem yapmaması üzerine camia içinden bir grup eski başkanlardan Recep Günay önderliğinde harekete geçerek dava açmaya hazırlanıyor. Ali Ay döneminde kulübün usulsüz şekilde borçlandırıldığının ve bu harcamaların 23 Haziran 2019 da yapılan olağanüstü kongrede üyeler tarafından İBRA edilmeyerek araştırılması zorunluluğu doğmuştu. ALİ AY DÖNEMİNDEKİ HARCAMALARIN ÜSTÜ KAPATILMAYA MI ÇALIŞILIYOR? Dava açmaya hazırlanan grup adına açıklamada bulunan eski başkanlardan Recep Günay; “Mesut Mestan yönetiminin geçen iki ay süresince neyi niçin beklediğini anlamış değiliz. Genel Kurul üyeleri 23 Haziran’da eski başkan Ali Ay’ın harcamalarını onaylamayarak Mesut Mestan yönetimine yetki verdikleri halde şu ana kadar yönetimin hiçbir girişim yapmayarak konuyu gündemden düşürme çalışması olarak değerlendiriyoruz. Bu sebeple Ali Ay’ın hem kulübün borcunu ödenemez seviyeye getirmesi hem de küme düşürerek gelir zafiyetine uğratması karşııksız kalmamalı”

MESTAN YÖNETİMİ ŞİMDİ TAVRINI BELİRLEMEK ZORUNDA!
“Arkadaşlarla birlikte aldığımız karar gereği açmak istediğimiz davaya esas olacak belgeleri kulüpten direk olarak istedik, bunu aslında davayı açıp mahkeme kararıyla da isteyebilirdik. Ama öncelikle şunu anlamak istedik, Mestan yönetiminin Ali Ay konusuna yaklaşımını da anlamak istiyoruz”“Eğer istediğimiz belgeleri verme lütfünde bulunurlarsa Ali Ay hakkında dava açılmasını istediklerini gösterecektir. Aksi takdirde vermezler ise anlaşılacak ki Ali Ay yönetiminin hakkında dava açılmasını istemediklerini anlayacağız” “23 Haziran’da ki kongre de Ali Ay’ın İBRA olmaması yönünde oy kullandığı halde bu güne kadar hiçbir hukuki işlem başlatmayan Mesut Mestan yönetimi artık tavrını net olarak açıklamak zorundadır. Geçen süre Bursaspor aleyhine çalışmaktadır, davanın uzun bir süre alacağı düşünüldüğü takdirde bir an önce davanın açılması gerektiğini düşünüyor” BURSASPOR’DA BEKA SORUNU VARDIR! “Bizler genel kurul üyesi arkadaşlar ile her ne kadar bireysel olarak Bursaspor’u zarar verenler ve verecekler ile mücadele etmeye çalışmamız yeterli olmayabilir. Bu sebeple tüm Bursaspor’u seven genel kurul üyelerinin bu davaya destek vermelerini hatta müdahil olmalarının gerektiğini düşünüyoruz. Kulüp artık eşik atlamak zorundadır, bu saatten sonra Bursaspor’un beka sorunu vardır. Bursaspor ya var olacaktır yada yok olacaktır” “Aslında tüm bu konularla ilgili olarak Çarşamba günü yapılacak Divan Kurulu toplantısında da dile getirmeye çalışacağım ama bildiğiniz gibi bizim divan kurullarında hem konuşulanlar hem de sorulan sorular cevapsız kalıyor” dedi. ÖZELLİKLE OCAK 2018 SONRASI SORGULANYOR! Bir grup genele kurul üyesi adına verdiği dilekçe Bursaspor kulübünden davaya esas olacak belge ve bilgileri yazılı olarak isteyen eski başkanlardan Recep Günay’ın imzası bulunuyor. Ayrıca verilen dilekçede özellikle Ali Ay döneminde 13 Ocak 2018 tarihinden sonra yapılan sporcu, yönetici, profesyoneller ve bankalara yapılan ödeme hareketlerini, bu tarihten sonraki yönetim kurulu kararlarına kadar birçok belge ve bilgiyi talep etti. Yine aynı dilekçede 23 Mart 2019 Olağan Mali kongresi öncesinde ve sonrasında ki tüm kararlar ile birlikte sporcu, yönetici, banka, profesyonellere yapılan ödeme hareketleri, gayrimenkul satış ve alış yetki ve kararları, varsa açılan davalara kadar tüm belge ve bilgileri istediler. HABER: ADNAN ALP 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.