Hava Durumu

Samet Hocanın açıklamalarına tepki!

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2019 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2019 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Samet Hocanın açıklamalarına tepki!
   Yoğun kar yağışının yanı sıra tipi nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle iptal edilen müsabaka sonrası Teknik Direktör Samet Aybaba’nın açıklamaları hem kafaları karıştırdı hem de tepki topladı. Tatil edilmesinin ardından bir ulusal medya kuruluşuna açıklamalar yapan Samet Hoca’nın değerlendirmesi şöyleydi;

“Biz oynamak istedik ama Halis Özkahya kararını böyle verdi. Aslında bu hava hakem için de avantajdı, nasıl olsa normalde de görmüyorlar. Bahaneleri hazırdı. Ben olsam oynatırdım, kar geldi derdim geçer giderdim. Fırsatı kaçırdı bence biz oynayalım istedik bize göre engelleyici bir şey yoktu hakem öyle karar verince fazla da yapabileceğimiz bir şey yok açıkçası”

Yusuf ile ilgili olarak ise “Bursa’nın içinde sevgi yok, şehir futbol sevgisini kaybetmiş her şeyi eleştiriyorlar ama her şeyi bu sebeple oyuncularımız zor bir süreç geçiriyor. Özellikle Yusuf ile ilgili bir saplantıları var, bir iki olumsuz hareketten sonra başlıyorlar. Yusuf’ta bundan etkilenmemeli hemen çıkmak istememeli, taraftar ne kadar hatalıysa Yusuf’ta o kadar hatalıdır”

Bu sözleriyle bir anda camiada bir anda okların üzerine çevrilmesine neden oldu, taraftarın son üç sezondur düşmemeye oynayan bir takımın bile peşinden deplasman maçında dahi ayrılan kontenjanı ful doldurması işaret edilerek Samet Hocanın haddini aştığı ifade edildi.    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.