Hava Durumu

Şampiyon takım Radyosuz olmaz!

99.3 Frekansından yaklaşık 6-7 aydır yayın yapan Bursaspor FM, ay sonu itibarı ile kapatılacağı kararına tepki olarak gazeteci Cevdet Yıldız'ın kulübe yaptığı teklife Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın ne cevap vereceği gerçekten merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şampiyon takım  Radyosuz olmaz!

Bursaspor FM' in kapatılması kararına farklı bir boyutta tepki ise kongrede Başkan adaylarından Cevdet Yıldız'dan geldi. Bilindiği gibi Cevdet Yıldız gazeteciliğin yanı sıra aynı zamanda basın ve ajans çalışmaları ile tanınmakta. Geçmişte Radyo ve Televizyonculuk yöneticiliği de yaptığını ifade eden Cevdet Yıldız tepkisini dile getirdi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, geçmiş dönemlerden gelen ağır borçların azaltılması nedeniyle çok çeşitli tedbirler almaya devam ediyor. Kulübün gider kalemlerinin azaltılması için iğneden ipliğe her türlü tedbirleri alan Başkan Ay'dan bir tedbir paketi de Bursaspor Kulüp Medyasına geldi.

ŞAMPİYON TAKIM RADYOSUZ OLMAZ!

"Bursaspor FM'in kapatılması gerçekten tam anlamıyla en son yapılması gereken ve akıl almaz bir karar, çünkü Şampiyonluk yaşamış bir kulübün radyosunun olmaması medya grubunun bir ayağın topal olması demek. Aslında bu karar alınmadan önce medya grubunun radyo gibi önemli bir silahı neden efektif kullanamadığını ve nerelerde hata yapıldığının araştırılması gerekirdi." 

BURSASPOR MARKASI ZARAR ETMEMELİ!

"Evet, Bursaspor Medya Grubunun her sene ciddi bir zararla kapattığını hepimiz biliyoruz fakat her ne hikmetse yönetim bir türlü bunun sebeplerine odaklanmıyor. Hiç bir şirket zarar etsin diye kurulmaz kaldı ki bizim şirketimizin Bursaspor gibi bir markası var. Elinizde Bursaspor gibi şampiyonluk görmüş markanız var ve siz yinede ciddi zararlar ediyorsunuz. Peki o zaman diğer medya gruplarının elinde böylesine güçlü bir marka olmadığı halde nasıl kazanç sağlıyorlar? nasıl yaşıyorlar? Demek ki ortada ciddi bir yönetimsel sorun var.!" 

MEDYA GRUBUNA AYLIK 100.000 TL. TEKLİF!

"Siz zarar ediyor diye kapatmaya karar verdiğiniz Bursaspor FM'in aylık kira bedeli, bağlı olduğu Bursaspor Medya Grubunun üst düzey bir iki yöneticisinin aylık maaşının üçte biri gibi küçük bir rakamsa aldığınız bu karar gerçekten tartışılır. Ben buradan sayın başkanımız Ali Ay'a ciddi bir teklif yapıyorum, ayda yaklaşık 50.000 TL zarar eden Medya Grubuna aylık 50.000 TL ile kiralamaya talibim. Buyurun Bursaspor'a gerçek anlamda aylık 100.000 TL. lik bir katkı, Bursaspor'un marka değerini daha da yukarılara çekmek için bundan daha iyi bir çözüm olabilir mi?"

99.3 Frekansından yaklaşık 6-7 aydır yayın yapan Bursaspor FM, ay sonu itibarı ile kapatılacağı kararına tepki olarak gazeteci Cevdet Yıldız'ın kulübe yaptığı teklife Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın ne cevap vereceği gerçekten merak konusu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.