Hava Durumu

Şampiyonluk yakın zamanda gelecek!

Hamza Hoca 'Şunun sözünü verebilirim; Sahada gerçekten mücadele eden, kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir Bursaspor olacak. Bu takım kısa bir zaman içerisinde şampiyonluk hedefine de ulaşacak' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Şampiyonluk yakın zamanda gelecek!
 Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, camianın ve taraftarın beklentilerinin farkında olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, 'Onların sahada mücadele eden bir Bursaspor görmek istediğinin farkındayız ve bunu göstermek için çok çalışıyoruz. Tabii biz elimizden geleni yapacağız ama takdir sonuçta Allah'ın. Ama ben inanıyorum ki Bursaspor kısa bir zaman içerisinde şampiyonluk hedefine de ulaşacak' diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, yönetim ve teknik heyet olarak iyi şeyler yapmak istediklerini, bu çerçevede de camia ile taraftardan destek beklediklerini dile getirerek şöyle konuştu: 


"TÖKEZLEMELER OLACAKTIR"


'Şunun sözünü verebilirim; Sahada gerçekten mücadele eden, kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir Bursaspor olacak. Zaman zaman kaybedeceğimiz maçlar olacaktır. Önemli olan kaybettiğimiz maçlardan sonra bize destek olmaları. Bizi daha çabuk ayağa kalkmamız için desteklemeleri. Çünkü bir resmin, yolun sonuna bakıyoruz. Oraya varanlar da işte o küçük tökezlemelerden sonra çabuk toparlananlar. O yüzden biz oralarda takılıp kalmadan yolumuzda emin adımlarla yürüyeceğiz. Bunu da taraftarlarımızla birlikte yapmak istiyoruz. Zaten onlar da bizi bugüne kadar yalnız bırakmadı. Bundan sonra da bırakacaklarını sanmıyorum.'

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.