Hava Durumu

Seri devam etsin!

Spor Toto Süper Ligin 24'üncü haftasında bugün sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Bursaspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Timsah Arena’daki önemli mücadele, saat 16.00’da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Seri devam etsin!

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehirspor’u yenerek, üst sıralar için yeniden umut tazeleyen Bursaspor, ligin ilk yarısında olduğu gibi rakibini yenmeyi hedefliyor. Yeşil beyazlı takımda Tomas Necid, bugünkü maçta takımının en büyük silahı olacak. Ligde 11 gole imza atan Çek oyuncu, Çaykur Rizespor'a karşı oynadığı ilk maçta hat-trick yapmıştı. Bu, Necid'in Çek Cumhuriyeti dışına çıktığı 2009'dan bu yana yaptığı ilk hat-trick'i olmuştu.

 ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA

Bursaspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig’de bugüne kadar 27 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor 12, Çaykur Rizespor ise 11 galibiyet alırken berabere biten 4 maç ise 1-1 sonuçlandı. Yeşil beyazlılar, son 4 maçtır rakiplerine kaybetmiyor. Ligin ilk yarısında Rize’de oynanan karşılaşmayı Bursaspor 3-2 kazanmıştı.

TEKNİK ADAM REKABETİ

Hamza Hamzaoğlu ile Hikmet Karaman bugüne kadar 6 kez birbirlerine rakip oldular. Bu maçlarda Hikmet Karaman 2, Hamza Hamzaoğlu 1 galibiyet alırken, 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

DENİZ KADAH’A Sultanbet ÖZEL ÖNLEM

Hafta içi yapılan antrenmanlarda sık sık savunmaya uyarılarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Deniz Kadah’a özel önlem alacak. Yeşil-beyazlılarda defans oyuncusu Dany, cezası sebebiyle forma giyemezken, sakatlığı bulunan kaptan Serdar Aziz’in durumu ise maç saati netlik kazacak.

DÜDÜK ÖZKALFA’DA

Bugün saat 16.00’da Timsah Arena’da oynanacak olan maçı İzmir Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılarını Erdinç Sezertam, İlker Yaprak yaparken dördün hakem Baki Tuncay Akkın. Mücadelenin ilave hakemleri ise Kutluhan Bilgiç, Mehmet Fatih Gökçe olacak.

Tolga Özkalfa, bugüne kadar Bursaspor’un 13 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmalarda Bursaspor 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Özkalfa bu sezon, deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybettiği Trabzonspor ile Bursa’da 2-1 kazandığı Mersin İdmanyurdu maçlarını yönetmişti.

Oğulcan SARIŞEN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.