Hava Durumu

SUSTURAMAYACAKSIN SAYIN ALİ AY!

Basın toplantısında kendini ve kulüp medyasını bile yalanlayan Başkan Ay, cevap vermesi gereken sorular hakkında “Konuşmak İstemiyorum!” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
SUSTURAMAYACAKSIN SAYIN ALİ AY!

Ø Bursaspor’da şimdide Diktatörlük dönemi başladı, geçtiğimiz günlerde PAUL Le Guen transferiyle ilgili olarak Adnan Alp’in yaptığı haberleri nedeniyle başkan Ali Ay, İbrahim Yazıcı tesislerinde düzenlediği basın toplantısına gelen gazeteci Adnan Alp ve muhabir Osman Çetin’i tesislere aldırmadı!

Ø Bursaspor’da yaşanan skandallara bir yenisi daha eklenirken, başkan Ali Ay’ın yasaları hiçe sayarak yaptığı bu davranış tam anlamıyla diktatörlük olarak değerlendirildi.


Bursaspor’da sular durulmak bilmiyor, 2,5 yıldır başarısız yönetimine rağmen son genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen başkan Ali Ay’ın hukuk dışı davranışlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gazete Bursa’da Adnan Alp’in yaptığı “Paul Le Guen’in Transferi” ile ilgili haberler nedeniyle dün kulüpte düzenlediği basın toplantısına giden gazeteci Adnan Alp ve foto muhabir Osman Çetin’i İbrahim Yazıcı tesislerinin kapısından içeri aldırmadı.


“BU KONUDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM!”

Adnan Alp ve Osman Çetin’in sokulmadığı basın toplantısı 35 dakika sürerken, Adnan Alp’in yaptığı Paul Le Guen Transferiyle ilgili haberleri yalancılık ve iftira olarak niteledi. Olay konu hakkında sadece 1,5 dakika konuşması ve bu konuda konuşmak istemiyorum demesi aslında haberin içeriğini doğrulaması ise Ali Ay’ın geldiği ve içinde bulunduğu noktayı çok net olarak ortaya koymaktadır.

Toplantının asıl düzenleme amacının Paul Le Guen transferinde menajerler ile yaşanan olayları yazan Adnan Alp’in haberi olması rağmen bu konuyu konuşmak istememesi Başkan Ali Ay için olayların altında kalarak sadece basını susturmaya çalışması ayrı bir detay olarak göze çarptı.

Hatırlanacağı gibi Adnan Alp yaptığı haberde hiçbir şekilde HIRSIZ kelimesini kullanmadığı gibi Fransız’ın transferinde yaşanan olayları gündeme taşımış ve sonuç olarak şu soruları sormuştu! 

1 - Fransız’ın son dakikada fazladan para istemesine neden karşı çıkılıp vazgeçilmedi? Bu rakamı kimler nasıl kabul ettirdiler? 

2 - Kulübün Paul Le Guen ismine yazdığı senet için icraya gelindiğinde keşidecinin MEÇ menajerlik olduğunu nasıl kabullendiniz? Fransız’a bunun hesabını nasıl sormadınız ve aylarca çalıştınız?

3 – Hala bu menajerlik şirketleriyle (veya uzantılarıyla) çalışacak mısınız?

4 – Ayrıca bu Menajerlik şirketleri veya uzantılarıyla yaptıkları tüm transferlerde yetkili olan Hüseyin Gedik ve Hasan Parlakay hala görevlerine devam edecekler mi?


PAUL LE GUEN’İN GERÇEK MALİYETİ NE?

İşte habere konu olan bu sorulara cevap veremeyen başkan Ay, ayrıca Paul Le Guen’e o dönemde aslında 700 bin Euro’luk daha senet verildiğini, aylık ise 80 bin Euro maaş verildiğini söyleyerek Fransız’ın aslında yıllık maliyeti konusunda yeni bir tartışmaya neden olacak açıklamada da bulundu. Her haliyle gergin olan başkan Ali Ay bu durumda yeni bir tartışma ortamı daha yaratacak.


BAŞKAN KULÜP SİTESİNİ KENDİSİ YALANLADI!

Daha önceki açıklamalarında, hiçbir şekilde benim ağzımdan çıkmayan bir şeye kesinlikle inanmayın diyerek toplantı sonrasında kulüp sitesinden yapılan basın toplantısı haberini de yalanlamış oldu. Canlı yayınla yaptığı basın toplantısında söylemiş olduğu sözlerle kulüp resmi internet sitesinden yapılan haberde başkan Ali Ay’ın söylemediği birçok cümle kullanıldı. Başkan Ali Ay’ın kulüp sitesinden yapılan açıklamalarıyla canlı yayında yaptığı açıklamalar arasında dağlar kadar fark olması kulübün içinde bulunduğu durumun çok net bir göstergesidir.


ALİ AY KENDİNİ BİLE YALANLADI!

Bir basın mensubunun belediye başkanı ziyaretini işaret ederek, “Bayram sonrası müjde var!” demiştiniz şeklindeki sorusu üzerine Ali Ay “Ben böyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum, o kadar çok yoğunduk ki öyle bir şey söyledim mi söylemedim mi hiç bilmiyorum!” şeklinde cevap vermesi kendisini bile yalandığını işaret ediyor.         


BASIN MENSUPLARINIDA TEHDİT ETTİ!

Halen cevaplanmayan bu soruların cevaplarını almak için tekrar gündeme getireceğinden korkan Ali Ay, kendinde aldığı tedbirle Adnan Alp’i tesislerin kapısından sokmayarak şimdilik basının sesini kestiğini zannediyor. Ayrıca bundan sonraki dönemde de Adnan Alp gibi haber yapacakları da resmen tehdit ederek “Sizlerde dikkatli olun!” dedi.


HÜSEYİN GEDİK KONUSUNDA TEK KELİME EDEMEDİ!

Ayrıca Başkan Ay, Pazartesi günü görevden aldığı dönemin menajeri Hüseyin Gedik hakkında sorulara da cevap vermemesi dikkat çekti. Bir basın mensubunun Hüseyin Gedik hakkında soru sormasına rağmen konuyu Mustafa Er istifasına taşıyan ama Hüseyin Gedik konusunda tek kelime bahsetmeyen Ali Ay, çıkan haberlerin doğru olduğunu da ispatlamış oldu!

 

Haber Adnan ALP 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.