Hava Durumu

‘Tedbir almazsak Bursaspor batar’

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Özlüce Tesisleri’nde basınla sohbet toplantısı düzenledi. Bursaspor’u 300 milyon borçla aldıklarını belirten Ali Ay, “Biz yönetim olarak bazı tedbirler almazsak, inanın Bursaspor Kulübü batar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘Tedbir almazsak  Bursaspor batar’

Başkan Ali Ay, sohbet toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamalarına mali tabloyla ilgili bilgiler vererek başlayan Ali Ay, “Bana, rakamları verince ‘Başkan ağlıyorsun’ diyorlar. 300 milyon borçla kulübe başkan ve yönetim olarak seçildik. Allah’a şükür şu ana geldik. Ay sonuna kadar 13 milyon eksiğimiz kaldı. Gelecek ay 30, aşağı yukarı 43 milyon eksiğimiz var. Bugün gündem transfer” ifadelerini kullandı.

‘YEMİN EDİYORUM BURSASPOR BATAR'

Kulübün pilot takımı Yeşil Bursa’yı ellerinden çıkaracaklarını ifade eden Ay, “İyi bir müşteri bulursak elimden çıkacak. Bursaspor’a ağırlık vermek istiyorum. Voleybol, basketbol ile ilgili sponsor veya belediyeye devredilebilir. Bunu düşünüyoruz. Biz eğer gerekli adımları atmazsak yemin ediyorum Bursaspor batar. Şöyle bir olay var. Gelir 60 milyonsa buna göre harcama yapmak zorundasınız. Bu gönül işi, topçu işi değil. Şampiyon olsan da olmasan da Bursasporluyuz diyorlar. Skora göre Bursasporluysanız Bursaspor’dan çekilsinler. Bugüne kadar 700 kombine satılmış, yazık. Üzüldüm. Taraftar için de bir şey söyleyemiyorum. Çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Bursaspor’u seven firmalar var. 5 milyonluk daha belki sponsor alacağız. Bu firmaları çoğaltmaya çalışıyoruz. Benim 200 milyonum olsa bak nasıl takım kuruyorum. Herkes göbekten atıyor. Para yok, herkes transfer istiyor. Kombine alın, kombine yok, loca alın, loca yok. Bu takım nasıl yaşayacak? Gelir olsa basketbolu da voleybolu da 1. ligde oynatırım. Gelecek ay 4 milyon dönem faizi vereceğim. Aldığımız forma reklamı 4 milyon TL zaten. Benim içim acıyor. Kesinlikle kabullenemiyorum. Benim ilk hedefim banka borcunu sıfırlamak. Bu paraları ödemezsek Bursaspor kurtulmaz” dedi.

2 FRANSIZ OYUNCUYA DAVET

Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Futbol Şubesi yönetici Yüksel Çolak ile birlikte Fransa'ya giderek izlediği Lens takımının 2 oyuncusu Jean-Philippe Gbamin ve Wylan Cyprien'i Bursa'ya davet ettiklerini açıkladı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.