Hava Durumu

Timsah yuvaya

Yeşil beyazlı kulübün alt yapısından yetişen ve Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Serdar Kurtuluş için temaslara başlayan yeşil beyazlılar'da gerek Başkan Ali Ay, gerekse Hamza Hamzaoğlu bu transferin gerçekleşmesini çok istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Timsah yuvaya

Transferde çalışmalarına devam eden Bursaspor, hız kesmiyor. Akhisar Belediyespor'dan Merter Yüce ve İsmail Konuk ile Kayserispor'dan Sinan Bakış'la ön protokol yapan, Djalma Campos'tan ise haber bekleyen yeşil beyazlılar, şimdi ise gözünü Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş'a çevirdi. Yeşil beyazlı kulübün alt yapısından yetişen ve 2006 yılında Beşiktaş'a giden 29 yaşındaki oyuncu için Başkan Ali Ay'ın Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. 

BAŞKAN ÇOK İSTİYOR

Hamza Hoca'nın Serdar'ı takımda görmek istediği ve yeşil beyazlı yönetimin de bu konuda çalışmalara başladığı belirtildi. Sağ kanatta, ön liberoda ve stoperde görev yapan tecrübeli futbolcu 2015-2016 sezonunda Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamamıştı. Genellikle kupa maçlarında görev yapan Serdar bir önceki sezon ise siyah beyazlı takımın en istikrarlı isimlerinin başında geliyordu. Başkan Ali Ay'ın Serdar'ı özellikle takımda görmeyi istediği de belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.