Hava Durumu

Timsah’a prim dopingi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, 1-0’lık Eskişehirspor galibiyetinin ardından futbolculara yönetim kurulu kararıyla 10 bin TL ekstra prim verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Timsah’a prim dopingi
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında dün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, sahadan Batalla’nın tek golüyle 1-0 galip ayrıldı. Ligde 3 maç aranın ardından galibiyetle tanışan Bursaspor’da, moraller de tavan yaptı. Karşılaşmada ortaya konulan futbol ve alınan galibiyetin ardından maç sonu Başkan Ali Ay, futbolcular ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik etti. Başkan Ay, yönetim kurulu kararıyla futbolculara ekstra 10 bin TL prim verdiğini açıkladı. Yeşil-beyazlı Retrobet kulübün başkanı, 19. haftada oynanan ve 3-2’lik galibiyetle sonuçlanan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından da soyunma odasına inerek futbolculara 10 bin TL prim verdiğini açıklamıştı. adenin hakimiyetinde bir Türkiye olacak.” ifadelerini kullandı.

in yaptığı gibi. Bir devlet anlayışı içerisinde, ülke bütünlüğünü gözeten bir yaklaşımla teröre topyekun karşı durmaktır. Ondan sonra başka meselelerde eksikleri söylersiniz, eleştirileri getirirsiniz. İngiltere'de geçtiğimiz seçimlerde muhalefet partileri iktidar olamadı. 3 muhalefet partisi de istifa etti. Almanya'da, 2013 yılında muhalefet partisi yeterince oy alamadı diye istifa etti. 21 Ocak 2011 tarihinde bir televizyon programına katılan Kılıçdaroğlu, 'Seçimde yüzde 40 hedefimiz var' diyor. Arkasından, 'Beklediğimiz sonucu alamadık diyelim hadi bize eyvallah deriz' diyor. Hani gitti mi? Millete verdiği söz bu. Bunları örtbas etmek için burada kurnazca tavırları lüzum yok. Vatandaş söz namustur der. Söz verdiyseniz yerine getireceksiniz” ifadelerini kullandı. bildirildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.