Hava Durumu

Timsah’tan 208 şehidimize vefa

Başkan Ali Ay 'Adanaspor veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Timsah’tan 208  şehidimize vefa

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay dün Özlüce'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk olarak 15 Temmuz gecesi ülkede yaşanan kargaşadan bahseden Başkan Ali Ay 'Türkiye çok ciddi bir sınavdan geçti. Aziz Türk milletinin devletine sahip çıktığı, demokrasiye bağlığını güçlü bir şekilde gösterdiği bir gece yaşadık. 208 demokrasi şehidi verdik. Bursaspor olarak milletimize, devletimize bağlılığımızın ve şehitlerimiz duyduğumuz sonsuz saygının bir ifadesi olarak Hatıra Forması kapsamında bir karar aldık. Adanaspor ile oynayacağımız veya bir sonraki hafta Başakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız' dedi. 

FİKSTÜRÜN ÖNEMİ YOK

2016-2017 sezonu fikstürünü de değerlendiren Başkan Ali Ay 'Fikstürümüz hayırlı uğurlu olsun. Fikstür önemli ama takımımızın durumu daha da önemli. Eğer siz güçlü değilseniz fikstürün önemi yok. Çıkar aslanlar gibi mücadele de puanları alırsınız. Buna rağmen Adem Sakarya kardeşimiz çok güzel bir fikstür çekti. Allah kulübümüzün yardımcısı olsun' diye konuştu. Timsah Arena'nın zemininin yeni sezona en iyi şekilde hazır olması için çalışıldığını belirten Ay, 'Çim ekibimizi değiştirdik. Yetiştirmek için uğraşıyor arkadaşlar. Söylenen çok fazla problem olmayacağı. İnşallah bu işin üstesinden gelirler' ifadelerini kullandı. 

‘TEK YÜREK OLALIM’’

Avusturya'da başlayacak kampı da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu şöyle devam etti: 

'Avusturya'da aramıza katılacaklarla devam edeceğiz. 4 maçtan sonra tekrar Bursa'ya döneceğiz. Gelişte, deplasmanda Bandırmaspor'la maç planladık. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Transferler uyum sağladı. Yeni isimler bildiğimiz, birbirini tanıyanlar isimlerdi. Uyum süreci kısa geçecek. Aile ve takım olmak istiyoruz. Bursaspor'un başarısı için herkesin tek yürek olmasını sağlamak istiyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum.'

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.