Hava Durumu

Tom De Sutter Formayı unuttu

Bursaspor’un sezon başında büyük ümitlerle kadrosuna kattığı golcü isim Tom de Sutter, son 9 maçta yalnızca 74 dakika görev alırken, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında ise kadroya dahi giremedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Tom De Sutter Formayı unuttu

Yeşil-beyazlı kulübün sezon başında Belçika’nın Club Brugge takımından 3 yıllığına renklerine bağladığı 30 yaşındaki golcü oyuncu Tom de Sutter, beklentilerin bir hayli uzağında kaldı. Süper Lig’de 11 karşılaşmada görev alan Sutter, bu karşılaşmaların yalnızca 4’ünde sahaya ilk 11’de çıkma şansı buldu. Skora katkı sağlayamayan Belçikalı oyuncu, camianın da büyük tepkisini çekti.

SON 9 MAÇTA 74 DAKİKA OYNADI
Sutter, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başında yer Nerobet aldığı 9 karşılaşmada yalnızca Gençlerbirliği mücadelesinde 74 dakika görev aldı. Son 9 haftalık periyotta 3 kez sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Belçikalı oyuncu, 3 kez de yedek kulübesinde yer aldı. Tecrübeli oyuncu, son iki haftadır ise ilk 18’e dahi giremiyor.

BAŞKAN AY AYRILIK SİNYALİ VERDİ
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, geçtiğimiz hafta yapılan divan kurulu toplantısında transferde milyon Euro'lar harcama lükslerini olmadığını belirterek, “Benim kafama silah dayasanız pahalı transfer yaptıramazsınız. Ben bunun bedelini ben ödüyorum. Yapacağımız iş belli. Önümüzdeki sezon performansı düşük, maliyeti yüksek oyuncularla yollarımızı ayıracağız. Takıma yıllık harcayacağımız ücret 40-50 milyon lira” demişti. Sutter, yeşil-beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon Euro alıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.