Hava Durumu

VARAN 1 : ALİ AY DÖNEMİNDEN BİR REZİLLİK DAHA!

Adnan Örnek tarafından alt yapıya kazandırılan ama Afrikalı genç futbolcuların yetiştirme bedellerini bile ödemeyen Ali Ay yüzünden Kofi Atta’nın filiz lisansı sahibi Ghana takımı yaklaşık 300 bin Euro’luk ödeme emrini kulübe gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2019 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
VARAN 1 : ALİ AY DÖNEMİNDEN BİR REZİLLİK DAHA!

Ali Ay döneminin skandalları bitmek bilmiyor, son olarak geçtiğimiz gün başkan Mesut Mestan ve yönetimini şok eden bir ödeme emri zor durumda bıraktı. Kulübe icra, haciz ve ödeme emrinin gelmediği gün olmadığı bir süreçte devrik başkan Ali Ay döneminde ödenmeyen cüzi bedellerin günümüze katlanarak arttığı için ödeme zorluğunun yanı sıra, Ali Ay kendi döneminde nereye, ne kadar para ödemiş sorusunu gündeme getiriyor.

Bursaspor tarihinde, şampiyonluk sonrasında küme düşüren başkan apoletiyle kulübü borç batağına sürüklediği halde nereye ne kadar para ödediği bilinmeyen devrik başkan Ali Ay yeni bir skandala imza attı.

Kendi alacakları nedeniyle kulüp arsalarını zimmetine geçirmekle ün yapan devrik başkan Ali Ay şimdi de zamanında 10 – 15 bin Euro bedeli ödemediği gerekçesiyle şimdi de 300 bin Euro’luk borç ile karşı karşıya kaldı.

15 BİNLİK KOFİ ATTA İÇİN 300 BİN EURO!

Eski teknik direktör ve altyapı sorumlusu Adnan Örnek zamanında Afrika ülkelerinden Nijerya ve Gana’dan gelecek vaat ettiği gerekçesiyle altyapıya kazandırılan genç futbolcuların bazıları için kulüplerine ödenmesi gereken yetiştirme bedelleri maksimum 10-15 bin Euro civarındaydı.

Geçen süre içinde hem ödenmesi geren cüzi yetiştirme bedelleri ödenmeyen aynı zamanda adı geçen Afrikalı oyunculardan faydalanamaması nedeniyle Ali Ay döneminin bir başka fiyaskosu. Bu oyuncularda bir tanesi olan Gana’lı Kofi Atta’nın filiz lisansına sahip kulübü bugüne kadar defalarca ödeme taleplerine cevap verilmemesi nedeniyle son olarak biriken ödeme miktarının 300 bin Euro olarak talep etti.

Son olarak başkan Mesut Mestan dönemine ödeme emri gönderen Gana takımı bu ödemenin yapılmaması durumda FIFA’ya başvurma hakkını kullanacak.

 

    

 Haber : ADNAN ALP    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.