Hava Durumu

(VARAN 1) Menajer Hüseyin GEDİK görevden alındı!!!

Bursaspor’da Paul Le Guen transferinde yaşanan gizli olayları gündeme taşıyan Adnan Alp’in Gazete Bursa’da ki haberinin ardından Bursaspor Kulübü yaptığı kısa açıklamayla Menajer Hüseyin Gedik’in görevine son verdi!

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
(VARAN 1) Menajer Hüseyin GEDİK görevden alındı!!!

Gazete Bursa’nın spor sayfalarında 10 – 14 Haziran tarihlerinde yayınlanan Adnan Alp imzalı “Paul Le Guen Transferinin Perde Arkasını Açıklıyoruz!” haberi Bursaspor camiasına bomba gibi düşmüş ve haberin etkisi Ramazan nedeniyle bayramdan sonraya kalmıştı. Dün kulüpten yapılan kısa açıklamayla haberde adı geçen menajer Hüseyin Gedik’in görevine son verildiği açıklandı.

Bursaspor’da görev yaptığı 3 yılı aşkın sürede 100 civarı transferde yetkili olan eski menajer Hüseyin Gedik hakkında bu süre zarfında dedikodudan öteye geçmeyen bir çok iddia gündeme gelmiş ama hiçbir tedbir alınmamıştı. En son yazarımız Adnan Alp’in uzun süren araştırmaları sonucunda elde ettiği belge ve bilgilerle 10-14 Haziran tarihlerinde kendi imzasıyla yayınlanan haberin ardından camiada oluşan tepki üzerine başkan Ali Ay, menajer Hüseyin Gedik’in arkasında daha fazla duramadı ve görevine son verdi.

PARLAKAY ve GEDİK NEDEN SESSİZ KALDI!

Gazete Bursa’nın haberinde yer alan Bursaspor’un Le Guen transferi esnasında 300 bin Euro’luk Fransız hocaya verilen senedin menajer Metin Korkmaz tarafından tahsil edilmişti. Ayrıca bu tahsilatın icra yoluyla yapıldığı haberimizde belgeleriyle kamuoyuna sunulmuştu.

Fakat haberimizde asıl altı çizilmek istenen Fransız’a verilen bu senedin nasıl menajerlik firmasından çıktığı, icra işlemi esnasında senedin Metin Korkmaz’dan çıkmasına kulüp futbol şube sorumlusu Hasan Parlakay ve menajer Hüseyin Gedik’in sessiz kalması ve başkan Ali Ay tarafından ödenmesi halen netlik kazanmadı.

“HASAN PARLAKAY” AKLANSIN GELSİN!

Görevden alınan menajer Hüseyin Gedik’ten sonra aynı konular içinde adı geçen dönemin futbol şube sorumlusu ve şimdiki yedek yönetici Hasan Parlakay’ın durumu hakkında herhangi bir gelişme olmazken, yönetim kurulundan bazı üyelerin başkan Ali Ay’a baskı yaparak “İstifasını isteyelim, gitsin mahkemeye müracaat etsin ve aklansın gelsin!” diye yoğun bir baskı yaptığı ama başkan Ali Ay’ın buna rağmen karşı çıktığı gelen bilgiler arasında.

Başkan Ali Ay Çarşamba (yarın) günü düzenlemeyi planladığı basın toplantısında bu konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.