Hava Durumu

Ve... Le Guen dönemi sona erdi

Son haftalarda alınan kötü sonuçlarla tehlike çemberine giren Bursaspor'da, Teknik Direktör Paul Le Guen ile ipler koptu.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ve... Le Guen dönemi sona erdi
 

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 28 haftada topladığı 33 puanla tehlike çemberinin içine giren Bursaspor’da, eleştirilerin odak noktasında Teknik Direktör Paul Le Guen yer alıyordu. Son alınan Kasımpaşa yenilgisinin ardından Fransız teknik adamın geleceği için yeniden masaya oturuldu. Özlüce Tesisleri’nde akşam saatlerinde toplanan yeşil-beyazlı idareciler, deneyimli teknik adam ile uzun süre görüştü. Mali açıdan zor durumda olan Bursaspor yönetimi, Le Guen'den sözleşmesindeki 1 milyon Euro'luk tazminat maddesi ve alacakları için fedakarlık istedi. Tazminatı için 400 bin Euro teklif eden yönetimin bu teklifine Fransız çalıştırıcı olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine kulüp yönetimi Fransız teknik adamın sözleşmesini tek taraflı fes etti.

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

Bursaspor Kulübü, Teknik Direktör Paul Le Guen ve yabancı yardımcılarıyla sözleşmenin kulüp tarafından tek taraflı olarak feshedildiğini açıkladı. Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Teknik Direktör Paul Le Guen ile dün akşam başlayan ve bugün de devam eden görüşmelerde, sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine ilişkin yaptığımız bütün tekliflere olumsuz cevap verilmiştir. Bu doğrultuda, sözleşmede yer alan 'tek taraflı fesih'e ilişkin özel madde kapsamında, Paul Le Guen ve yabancı yardımcılarıyla olan sözleşme tarafımızdan tek taraflı olarak feshedilmiştir" denildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.