Hava Durumu

Yüzümüz gülsün!

İlk 7 haftadan 4 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Bursaspor, Alanyaspor karşısında galibiyet arıyor.. Yeşil beyazlılar Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda devirip yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Oba Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Yüzümüz gülsün!
 Spor Toto Süper Lig'de ilk 7 haftadan 13 puan çıkaran ve ligde 4. sırada yer alan Bursaspor, bugün Aytemiz Alanyaspor'un konuğu oluyor. Deplasmanda Gaziantepspor mağlubiyetinin ardından evinde Osmanlıspor ile golsüz berabere kalan yeşil beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor'u yenerek yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Alanya Oba Stadı'nda saat 16.00 başlayacak karşılaşmayı İstanbul'dan FIFA hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. 


BATALLA YOK


Bursaspor'da Alanyaspor maçı öncesi Pablo Martin Batalla'nın sakatlığı herkesi şok etti. Osmanlıspor maçında aldığı darbe sonucu sol kasığında sertleşme meydana gelen ve yoğun tedaviye rağmen ağrıları dinmeyen yıldız oyuncu bugün forma giyemeyecek. Hamza Hamzaoğlu'nun Batalla'nın yerine Bilal Kısa'ya mı yoksa Cristobal Jorquera'ya mı şans vereceği merak konusu. Hamza Hoca'nın sağ kanatta Sercan Yıldırım'ın yerine Kubilay Kanatsızkuş'u oynatması bekleniyor. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları süren Emre Taşdemir ve Furkan Özçal'ın dışında eksik yok. Aytemiz Alanyaspor'da ise cezalı olan Isaac forma giyemeyecek.


MORAL VERDİLER


Bursaspor dün sabah Yenişehir Havaaalanı'ndan özel uçakla Alanya'ya giderken bir grup yeşil beyazlı taraftar takımı uğurlamaya geldi. Taraftarlar yanlarında getirdikleri baklavayı takıma ikram ederken, Deniz Yılmaz'a da özel yapım saat hediye ettiler. Yeşily beyazlı takımı Alanya'da ise Ünitimsah üyeleri karşılayıp bugünkü mücadele öncesinde başarı dilediler.


10''DAN ZORUNLU MOLA!


Osmanlıspor karşılaşmasında sol kasığına darbe aldığı için ağrıları artan ve antrenmanlarda takımdan ayrı olarak çalışan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'nın çekilen MR'ında sol kasığında 1. derece yırtık tespit edilmişti. 10 numaralı Tangocu riske edilmedi ve Alanya'ya götürülmedi. Bursaspor bu sezon ligde ilk kez Batalla'sız bir maça çıkacak.


İLK KEZ KARŞILAŞIYORUZ


Bursaspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Aytemiz Alanyaspor ile bufgün ilk buluşmasını gerçekleştirecek. İki takımda son maçlarından beraberlikle ayrıldı. Bursaspor, sahasında Osmanlıspor ile 0-0, Alanyaspor ise İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmıştı.


ÜSTÜNLÜK HAMZA HOCA'DA


İki takımın teknik direktörleri arasındaki rekabette Hamza Hamzaoğlu'nun Hüseyin Kalpar'a üstünlüğü bulunuyor. Hamzaoğlu, iki kez rakip olduğu Kalpar karşısında bir galibiyet, bir beraberlik aldı.


MAÇ HEYECANI OLAY TV'DE


Bursaspor'un bugün Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Alanya Oba Stadı'ndan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

 

MAÇ TABLO


STAT: Alanya Oba


SAAT: 16.00


HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz


EKSİK: Isaac


EKSİKLER: Batalla, Emre, Furkan


BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 25 TL


16.00 LİG TV/Canlı


 AYTEMİZ ALANYASPOR 


37 Zdenek Zlamal
89 Lamine Gassama
44 Kenneth Omeruo
33 Abdoulaye Ba
21 Fabrice N'Sakala
5 Deniz Vural
32 Sefa Yılmaz
10 Emre Akbaba
23 Daniel Candeias
6 Ismail Aissati
99 Vagner Love


 BURSASPOR 


1 Harun Tekin
2 Serdar Kurtuluş
6 Şamil Çinaz
66 Tomas Sivok
23 Aziz Eraltay
14 Ricardo Faty
7 Merter Yüce
28 Del Valle
5 Bilal Kısa
18 Kubilay Kanatsızkuş
88 Deniz Yılmaz



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.