Hava Durumu

500 Terörist Afrin'e Yürüdü, İçlerinde ABD Askerleri de Var

YPG, Suriye'nin çeşitli bölgelerinden getirdiği sivillerin içinde yaklaşık 500 teröristi Afrin'e soktu. Konvoyun geçtiği bölgede, Türkiye sınırının hemen karşısında ABD askerleri görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
500 Terörist Afrin'e Yürüdü, İçlerinde ABD Askerleri de Var
 Terör örgütü YPG, Suriye'nin çeşitli bölgelerinden getirdiği sivillerin içinde yaklaşık 500 teröristi Afrin'e soktu. Konvoyunun geçtiği bölgeden gelen bir başka fotoğraf dikkat çekti. Türkiye sınırının hemen karşısında yer alan Tel Abyad'da ABD askerleri görüntülendi.

500 TERÖRİST GEÇTİ

PYD/YPG, Suriye'nin Haseke ve Aynularab gibi bölgelerinden 500 kadar teröristi, "sivillerin dayanışma ziyareti" adı altında Afrin'e geçirdi.

Terör konvoyunun geçtiği bölgeden gelen bir başka fotoğraf dikkat çekti. Türkiye sınırının hemen karşısında yer alan Tel Abyad'da ABD askerleri görüntülendi.

KOBANİ'YE ULAŞTILAR

PYD/YPG, geçen hafta Suriye'nin kuzeyinde işgalinde tuttuğu bölgelerde, Afrin'e "dayanışma konvoyu" tertipleyeceğini duyurmuştu. Afrin ve Haseke içindeki güvenilir kaynakların verdiği bilgiye göre, PYD/YPG işgalindeki Kamışlı, Dırbasiye, Malikiye, Haseke merkez ve Kahtaniye gibi yerleşimlerden çıkan araçlarla gelen çok sayıda kişi önceki gün Türkiye sınırında yer alan Aynularab'a (Kobani) ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.