Hava Durumu

Balıkçı barınağı yenileniyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi önünde bulunan balıkçı barınağında rehabilite çalışmalarının başladığını söyledi. Kayıkhane Mevkisi'nde bulunan mendirekte yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından balıkçı barınağı da ilçeye yakışır hale getirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Balıkçı barınağı yenileniyor
 Gemlik Belediyesi, derme çatma kulübeler, barakalar ve platformları yıkarak yenileme çalışmalarına start verdi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve balıkçılar ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, denize atılan moloz, hafriyat, cüruf, inşaat atığı, araba lastiği ve birçok atığın da temizleneceğini müjdeledi. Ulaştırma Bakanlığına ait temizleme gemisi ile liman bölgesinin nefes alacağını anlatan Refik Yılmaz, “Balıkçılarımız teknelerini artık daha kolayca yanaştırabilecekler. Yıllardır balıkçı barınağına el atılmadı. Bu bölgeyi ilçeye yakışır hale getireceğiz. Kulübeler de yenilenecek. Balıkçı çekek yerlerine de modern düzenlemeler getiriyoruz. Üniversite önünde yapılan estetik ve çevreci çalışmalar, aynı bölgedeki balıkçı barınağımızda da yapılacak. Gemlikli balıkçılarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Gemlikli balıkçılar ile istişare halinde olduklarına da dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin her mahallesinde ve sokağında olduğu gibi, balıkçılar için de güzel hizmet ve yatırımlar getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.