Hava Durumu

Barselona'da minibüs kalabalığa daldı!

İspanya'da Barselona'nın ünlü caddesi La Rambla'da beyaz bir minibüsün insanların üzerine sürülüp birçok kişiyi ezdiği öğrenildi. Öte yandan bir minibüsün kalabalığın arasına daldığı olayda iki silahlı kişinin restorana daldığı da gelen bilgiler arasında.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Barselona'da minibüs kalabalığa daldı!

İspanya'nın Katalonya özerk bölgesindeki önemli turizm merkezlerinden Barselona'nın La Rambla caddesinde bir minibüs, kaldırımda bulunan kalabalığın arasına daldı.

Barselona polisi tarafından yapılan açıklamada olayın terör saldırısı olduğu belirtilirken, çok sayıda kişinin de yaralandığı ifade edildi. Saldırganın insanları ezdikten sonra kamyonetten çıkıp kaçtığı bildirildi, şimdilik ölen veya yaralananların sayısı açıklanmadı.

Katalan acil servis yetkililerinin vatandaşlara, Placa Catalunya çevresine gitmemeleri yönünde çağrıda bulunduğu belirtiliyor.

Öte yandan yaşanan saldırı sonrası tren ve metro seferlerinin durdurulduğu, istasyonların kapatıldığı ve İspanya polisinin saldırganı yakalamak üzere operasyon başlattığı açıklandı.

İki silahlı kişi restorana daldı

Bir minibüsün kalabalığın arasına daldığı Barselona'da iki silahlı kişinin restorana daldığı da gelen bilgiler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.