Hava Durumu

'Her şeyi berbat ettim'

İngiltere Başbakanı Theresa May'in, Muhafazakar Partili vekillere yaptığı konuşmada seçim yenilgisi konusunda hatasını kabul ettiği belirtildi

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
'Her şeyi berbat ettim'
 İngiliz Guardian gazetesi, seçim yenilgisinden sonra pişmanlık yaşayan Başbakan Theresa May'in tek başına iktidar kurabilecek çoğunluğa ulaşamamasından dolayı milletvekillerinden özür dileyerek zaman kazanmaya çalıştığını iddia etti.

Gazetenin Muhafazakar Partili milletvekillerine dayanarak verdiği haberde, Başbakan May'in salı günü partisinin parlamenterler toplantısında yaptığı konuşmada "Bu işin içine girdim ve her şeyi berbat ettim. Bu işten hepinizi kurtaracağım" şeklinde bir konuşma yaptığını ve 'kabahat bende' şeklinde bir tutum içine girdiği belirtildi.

Başbakan May, yaptığı konuşmada, kamu sektöründe çalışan ve genç seçmenlere ulaşmak için daha fazla çaba harcayacağını belirtti.

Toplantıya katılan partililerden biri Guardian gazetesine May´in durumu ile ilgili olarak "Gerçekten samimi ve pişman olduğunu düşünüyorum ancak diz de çökmüyor" ifadesini kullanarak May'in seçimlerden sonra samimi tarafını gösterdiğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.