Hava Durumu

İran’dan İsrail'e tepki: 'Siyonistler yalancı'

İran Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı General Hüseyin Selami, İran İHA’sının düşürüldüğü haberlerine tepki göstererek, “Biz siyonist İsrail tarafından gelen hiçbir haberi doğrulamıyoruz, zira siyonistler yalancı. Suriyelilerin doğrulaması takdirinde biz de doğrularız’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2018 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İran’dan İsrail'e tepki: 'Siyonistler yalancı'
 İsrail’in bu sabah İran’a ait bir İHA’yı İsrail ile Suriye sınırında düşürdüğü haberlerine İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı General Hüseyin Selami'den tepki geldi. General Selami, düzenlediği basın toplantısında, "Biz İsrail tarafından gelen hiçbir haberi doğrulamıyoruz, zira siyonistler yalancı. Suriyelilerin haberi doğrulaması takdirinde biz de doğrularız’’ dedi.

General Selami, "Bizim Suriye’de askeri varlığımız olmadı, sadece müsteşarlarımız Suriye’de bulunuyor. Suriye ordusunun varlığı kendi topraklarını savunmak için yeterli’’ ifadelerini kullandı.
ABD’nin Suriye’deki varlığına da değinen Selami, “ABD’nin Suriye’deki varlığı meşru değil ve Suriye’yi terk etmediği takdirde kesinlikle yenilgiye uğrayacaktır’’ diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.