Hava Durumu

Trump'la Ağız Dalaşına Giren Prens, ABD'nin Desteklediği Veliaht Tarafından Gözaltına Alındı

ABD Başkanlık sürecinde Trump ile ağız dalaşına giren Prens El Velid Bin Talal, ABD'nin desteklediği veliaht prensin operasyonuyla gözaltına alındı. Böylece Trump, Talal'i kendi kanıyla vurmuş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Trump'la Ağız Dalaşına Giren Prens, ABD'nin Desteklediği Veliaht Tarafından Gözaltına Alındı
 Suudi  Arabistan'daki yolsuzluk soruşturmasında dünyanın en zengin isimlerinden  Prens El Velid Bin Talal de gözaltına alındı. Talal, gözaltına alınınca akıllara  ABD başkanlık sürecinde  Trump ile girdiği ağız dalaşı geldi.

"BEN SEÇİLİNCE BÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK"

Prens El Velid,  ABD'deki başkanlık yarışı sırasında  Donald Trump için "Amerika'nın yüz karası" demişti.  Twitter mesajında  Trump'a başkanlık yarışından çekilmesi çağrısında bulunmuştu.  Trump ise Prens'e "Budala" diye karşılık vermiş, onun 'baba parasıyla Amerikalı siyasetçileri yönlendirmeye çalıştığını' söylemiş ve "Ben seçilince böyle bir şey olmayacak" demişti. Prens El Velid, seçimi  Donald Trump kazanınca zeytin dalını da uzatmış ve "Seçilmiş Başkan  Donald Trump, farklı görüşler olsa da  Amerika konuştu. Tebrikler ve başarılar" demişti.

Tüm bu gelişmelerden sonra  ABD'nin desteklediği yolsuzluk operasyonunda Talal'ın gözaltına alınması dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.