Hava Durumu

Aydın: Önce İnandı, Şimdi İhraç Ediyor…

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Mehmet Aydın, BTB, KOSGEB iş birliğinde verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi tamamlayarak hayallerini gerçekleştiren Serdar Kanlıoğlu’nu başarısını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Aydın: Önce İnandı, Şimdi İhraç Ediyor…
 2016 yılında BTB ile KOSGEB arasından imzalanan protokol kapsamında BTB`de düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimine katılarak iş hayatına atılan Serdar Kanlıoğlu, Surfence Makina adı altında makine ekipman koruma malzemeleri üzerine kurduğu fabrikasında BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, BTB Başkan Danışmanı Can Aydoğan, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Recai Akıncı ve BTB, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni Türker Duran’ı ağırladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda BTB’den aldığı eğitimin önemine değinen Serdar Kanlıoğlu “Gençler, yatırım yapmak isteyenler, ülkemize devletimize güvenin, ülkemiz ve ekonomimiz çok güçlüdür. Ben KOSGEB ile Bursa Ticaret Borsası’nın ortaklaşa verdiği eğitime 2016 yılında katıldım. 50 Bin TL hibe, 100 Bin TL’de kredi kullandım işimi açtım, büyüttüm ve şu an çok şükür ki üretim yapıyoruz” dedi.

Ayrıca TOBB 2019 yılı istihdam seferberliği kampanyası kapsamında teşviklerden de yararlandığını dile getiren Kanlıoğlu “Yeni istihdam paketinden de faydalanarak iş yerimizde çalışan sayımızı arttıracağız, çünkü yaptığımız çalışmalarla otomotiv sektörünün devleri Tofaş ve Renault’a ana tedarikçi oldum. Yakın zamanda ise ihracata başladım bu nedenle daha çok istihdam ile daha çok üretim yapacağız” dedi.

BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Özer Matlı’nın ülke ekonomisine katma değer sağlayan tüm paydaşları desteklenme hedefi ile ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın “Girişimci iş insanı Serdar Kanlıoğlu’nun cesareti, azmi ve başarısını kutluyorum. Bu başarı örneği tüm iş kurmak, ticarette daha güçlü yol almak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak isteyen girişimcilerimize örnek olsun” dedi.

Başarılı girişimci Serdar Kanlıoğlu’na işlerinde başarı dileyen BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın Bursa ipeğinden yapılmış Atatürk portresini de hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.