Hava Durumu

BTB Meclis Ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, İstihdam İçin Buluşacak…

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Meclis Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan 2019 yılı İstihdam Seferberliği Kampanyası tanıtım toplantısı için 26 Mart 2019 Salı günü bir araya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2019 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2019 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BTB Meclis Ve Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, İstihdam İçin Buluşacak…
 BTB Ana Hizmet Binası`nda gerçekleştirilecek olan toplantıya, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, BTB Meclis Üyeleri, BTB Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve BTB Meslek Komitesi Üyeleri katılacak.



  SGK Bursa İl Müdürlüğü ve İşkur Bursa İl Müdürlüğü yetkililerinin istihdam teşvik paketiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunacağı toplantı öncesinde açıklamada bulunan Özer Matlı, “2019 yılı istihdam seferberliği kampanyasına, odalar ve borsalar olarak destek vererek bu kampanyayı en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Son dönemde yaptığımız tüm tanıtımlar ve toplantılar neticesinde, şubat ayından mart ayına istihdam rakamları olumlu sinyaller vermeye başlamış durumda. 'Burası Türkiye Burada İş Var' sloganıyla başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 kampanyası, iş dünyamıza ve girişimcilerimize adeta tarihi nitelikte teşvikler sunuyor. Biz de bu tarihi desteklerden Bursa iş dünyasının daha fazla oranda yararlanarak, şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlaması için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Çünkü Türkiye`nin ekonomisine, potansiyeline ve gücüne yürekten inanıyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.