Hava Durumu

BTB’DE ÖZER MATLI YENİDEN BAŞKAN

Bursa Ticaret Borsası’nda (BTB) geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen meslek komiteleri seçimlerinin ardından 6 Nisan Cuma günü de organ seçimleri tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BTB’DE ÖZER MATLI YENİDEN BAŞKAN
 Osmangazi 1.İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde yapılan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimlerinde, BTB’de 4 yıl süreyle görev yapacak yönetim kurulu; en yaşlı üye Dinçer Bodur’un başkanlığında ilk toplantısını yapan BTB Meclisi’nde de Meclis Başkanı ile Meclis Başkanlık Divanı üyeleri belirlendi.

 

Ayrı ayrı yapılan seçimlerde Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu; Özer Matlı (Başkan), İbrahim Özhan, Hidamet Asa, Hikmet Bosut, Hakan Kırmızıay, İlker Birgül ve Feridun Özyüksel’den oluşurken,

 

Meclis Başkanlığı`na Mehmet Aydın, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Gökhan Onur ve İsmail Aslım, Katip Üyeliğe de Samet Dinçer seçildi.

 

BTB’nin TOBB delegeleri olarak da Tolga Çevikel, Erdinç Bayrakçı, Gökhan Onur, Tamer Sertepe, Cengiz Camcı ve Samet Dinçer olarak belirlendi.

 

----- ilk meclis toplantısında yeni dönem projeleri görüşüldü -----

 

Bursa Ticaret Borsası’nın ilk meclis toplantısında yeni dönem projeleri görüşülürken, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Özer Martlı, “Başarıyla tamamladığımız ilk dönemin ardından yeni bir hizmet dönemine başladık. Hep birlikte üyelerimiz ve Bursamız için çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.