Hava Durumu

BTSO, 300 Kadın Girişimciye Eğitim Verdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) KOSGEB ile birlikte hayata geçirdiği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nden 300’ü aşkın kadın girişimci adayı faydalandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BTSO, 300 Kadın Girişimciye Eğitim Verdi
 BTSO, 300 Kadın Girişimciye Eğitim Verdi

 

BTSO’da ‘Kadının İş Hayatındaki Rolü ve Fırsatları’ Toplantısı

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) KOSGEB ile birlikte hayata geçirdiği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nden 300’ü aşkın kadın girişimci adayı faydalandı.

 

BTSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun toplantılarını sürdürüyor. Oda Hizmet Binası’nda düzenlenen ‘Kadının İş Hayatındaki Rolü ve Fırsatları’ konulu toplantısına BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın yanı sıra Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir ve kurul üyeleri katıldı.

 

“İŞ KADINLARIMIZLA EKONOMİ DAHA DA BÜYÜYOR”

Toplantıda konuşan Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, iş kadınlarının yüksek performansı ile ülke ekonomisinin her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Kadınların aktif olarak iş hayatında bulunması gerektiğinin altını çizen Gözgeç, “Kadınlarımızı temsil eden birçok dernek var. Bunlar arasında iletişim sağlanırsa, projeler adına önemli sonuçlar alınabilir. Her atılan bir adım başarılı projelere dönüşebilir. Kadın girişimcilerimizin çalışmalarını takdir ediyorum. Kadın girişimcilerimizin heyecanı ve azmi ile ülke ekonomimizin büyümesi devam edecek. Önümüze çıkan engeller bizi canlı tutar. Yeter ki; hayallerinizi kaybetmeyin” dedi.

 

“GELECEK HEDEFLERİNDE KADIN GİRİŞİMCİLERİN ROLÜ ÖNEMLİ”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşmasında kadın girişimcilerin büyük rolünün olduğunu ifade etti. Kadınların mutlaka iş hayatında daha fazla olması gerektiğini aktaran Burkay, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kurul üyelerinin her birinin Bursa için önemli çalışmalar yürüttüğünü söyleyen İbrahim Burkay, “Kadın Girişimcilerimizin çizeceği rol model önemli. Kadın girişimcilerimizin bu başarısının yeni jenerasyonda da devam etmesini istiyoruz. BTSO olarak her zaman kadın girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

“KADINLARIMIZI HAREKETE GEÇİRECEK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Kadın girişimcilerin ekonomide daha fazla yer almaları adına çalışmalarını yürüten TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, çalışmalarını tüm hızıyla sürdüreceklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl “Bir Fikrim Var” Projesi ile kadın girişimcilere yönelik yarışma ve eğitim kampı programı düzenlediklerini hatırlatan Özdemir, BTSO öncülüğünde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ve Gelecek İçin Kayda Değer (GEKAD) eğitimlerine 300’ü aşkın kadın girişimcinin katıldığını ifade etti. Nurcan Özdemir, “Kadın girişimcilerimizi yalnız bırakmayarak her zaman yanımızda olan başta Vekilimiz Sayın Emine Yavuz Gözgeç’e, BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur ise, kadının iş hayatında yer alması gerektiğine yürekten inandığını belirterek TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun dinamizmi ile takdir edilen çalışmalar yaptığını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.