Hava Durumu

BTSO Akademi iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından üyelerine eğitim veriliyor. BTSO Akademi eğitimlerinden bir ayda 250 kişi yararlandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BTSO Akademi iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor
 BTSO tarafından hayata geçirilen ve bugüne kadar 180’e yakın eğitim programına 13 bine yakın iş dünyası temsilcisi katıldı. BTSO Akademi kapsamındaki eğitimler iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ağustos ayı içerisinde Enerji Kredileri ve Bankacılık İşlemleri ile Marka Patent Kavramı Tescil İşlemleri Eğitimleri ile Tasarım Alanında Sınai Mülkiyet Kanunu Kapsamında Getirilen Yenilikler ve İklimlendirme Sektöründe İhracat Olanakları Seminerleri iş dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Ayrıca yeni girişimcileri ekonomiye kazandırmak maksadıyla KOSGEB, İŞKUR ve TOBB Bursa Genç Girişimciler kurulu işbirliğiyle BUTGEM binasında düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimlerinden de 25 girişimci adayı faydalandı.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur BTSO Akademi eğitimlerinin, üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandığını söyledi. İşletmelerinin gelişip büyümesi için eğitimin olmazsa olmaz olduğunu dile getiren Aytuğ Onur, “BTSO Akademi ile üyelerimizin gelişimine yönelik birbirinden önemli eğitimler düzenliyoruz. akademi.btso.org.tr adresinden üyelerimiz hem eğitimlere başvuru yapabiliyor hem de ihtiyaçları olan eğitim programlarını bizlere önerebiliyor. Her biri uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerimizi Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının işbirliğinde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.