Hava Durumu

BUCOS 2018 GÜN SAYIYOR…

Network Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından 8-11 Şubat tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı (BUCOS 2018) için hazırlıklar tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BUCOS 2018 GÜN SAYIYOR…

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası destekleriyle Network Fuarcılık tarafından 8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek kozmetik sektörünün Bursa’daki ilk ve tek fuarı BUCOS 2018, kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

Sektör paydaşlarının da büyük bir heyecanla beklediği fuar öncesi fuarı renklendirmek ve zenginleştirmek için sektörün önemli isimleriyle yapılan görüşmeler sonucunda çok zengin bir etkinlik programı oluşturuldu.

BUCOS 2018’DE ÖNEMLİ İSİMLER BURSALILAR İLE BULUŞACAK…

8 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de kapılarını açacak olan fuarın ilk gününde profesyonel makyaj sanatçısı Livza Uyar, 2018 Makyaj Trendleri isimli bir workshop yapacak. Yine aynı gün ünlü topuz eğitmeni Muhittin Yuşan’ın 2018 Topuz Trendleri gösterisiyle sahne alacağı fuarın ilk gününde ‘Çocuk Gelinler’ temalı bir defile de izlenime sunulacak. Günün bir diğer etkinliğinde ise Pivot Point Türkiye Creative Team fuar podyum alanında yaratıcı bir şova imza atacak.

Fuarın ikinci gününde ‘Makyajda Sihirbazlık Numaraları’ etkinliği ile fuar ziyaretçileriyle bir araya gelecek olan ünlü sunucu ve kozmetisyen Ayşenur Yazıcı da önemli bilgileri konuklarla paylaşacak. Fuarın 3.gününde ise Sevda Helen Yalçın ‘Yoga & Pilates ve Nefes Teknikleriyle Güzelliğin Sırları’ isimli gösteri sunarken, günün sonunda Tarkan Acar tarafından yapılacak ‘Sevgililer Gününe Özel Kadın Güzeldir Defilesi’ de fuara renk katacak.

Fuarın son günü olan 11 Şubatta ise Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Odası’nın sahne şovlarına ek olarak İstanbul ve Eskişehir’den gelen şov ekipleri eğlenceli şovlara imza atacak. Kuaförler Platformu Toprak Şeker & Onur Alkoç söyleşisinin de yapılacağı fuar, Cemil İrez’in Suat Tekten ile Avantgarde Show etkinliği ile sona erecek.

GÜZEL OLAN HERŞEY BU FUARDA…

Estetik, dermatoloji, kozmetik, el & ayak bakımı, makyaj, zayıflama, teknolojik ürünler, saç bakım ve spa & wellness gibi konularda faaliyet gösteren önemli firmaların da katılacağı BUCOS 2018; en yeni ürün ve yöntemler, bunların yanı sıra eğitim programları, defile ve daha pek çok etkinlikle ziyaretçilerine açık olacak.

Ayrıca; İstanbul, Ankara, İzmit, Eskişehir, Kütahya Yalova, Çanakkale ve bu illere bağlı ilçelerden fuara katılmak isteyen ziyaretçiler için sabah gidiş, akşam dönüş olacak şekilde ücretsiz ulaşım imkânı da sağlanacak. Fuar ziyareti ve eğitimlerin ücretsiz olduğu BUCOS Kozmetik ve Güzellik Fuarı, (BUCOS 2018) 4 gün boyunca birbirinden özel etkinliklerle Bursa’yı daha da güzelleştirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.