Hava Durumu

BURSA, MÜSİAD EXPO’DA 20 FİRMAYLA YERİNİ ALDI…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürses ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 16. MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında stant açan 20 Bursalı firmayı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURSA, MÜSİAD EXPO’DA 20 FİRMAYLA YERİNİ ALDI…
 MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Gürses ve Yönetim Kurulu, her fuarda olduğu gibi bu fuarda da üyelerini yalnız bırakmadı.

Üyelerini, açılışın hemen ardından stantlarındaziyaret eden ve kendilerine katılımlarından dolayı bir teşekkür plaketi sunan Mustafa Gürses, ziyaretlerin ardından bir değerlendirmede bulundu. 

Bu yılki fuarın ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Gürses, “Ne mutlu ki bize her fuarımızı üzerine bir şeyler katarak, büyüterek, geliştirerek gerçekleştiriyoruz. Yalnız bu fuarımızı diğerlerinden ayıran önemli bir özellik var. O özellik fuarın 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin ardından gerçekleştiriliyor olması. O gece FETÖ ve işbirlikçilerinin istedikleri olmadı ve bundan sonra da olmayacak inşallah. Bizler bu ülkeye, bu ülke insanına, devletin başındaki insanlara güveniyoruz ve onların da bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına var gücümüzle çalışıyoruz. O karanlık günün ardından böyle büyük çaplı bir etkinliğin yapılması bazıları için hayal olarak görülebilir ama MÜSİAD, daha nice hayal denilen şeyleri bir bir hayata geçirmiş bir erdemli insanlar topluluğudur. O geceden sonra bizler biran olsun durmadık, yılmadık ve ülkemiz için, geleceğimiz için ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz” dedi.

Gürses, “Üyelerimizi yalnız bırakmıyoruz”

Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da Bursalı firmaları yalnız bırakmadıklarını hatırlatan Gürses, “Otomotivden gıdaya, tekstilden makine sanayisine varıncaya kadar birçok sektörden Bursa şubemizin üyeleri de bu fuarda yerini aldı ve bizler de, her fuarda olduğu bu fuarda da onları yalnız bırakmadık. Yerli ve yabancı 700 firmanın katıldığı fuarımıza dünyanın 100’ü aşkın ülkesinden yaklaşık 200 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. İnşallah Bursalı firmalarımız da bu fuardan önemli ticari ilişkiler sağlayıp şehrimize döneceklerdir” diye konuştu.

100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklenen MÜSİAD EXPO ile aynı anda 3. High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu da (IBF) düzenleniyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 16. MÜSİAD EXPO, 12 Kasım'a kadar devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.