Hava Durumu

BURSA TİCARET BORSASI’NDAN ÇİFTE ZİYARET…

Bursa Ticaret Borsası (BTB) heyeti, Bursa Vali Yardımcısı Abidin Ünsal ve Bursa Defterdarı Mehmet Yazar’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlere Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özhan ve Genel Sekreter Fehmi Yıldız katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
BURSA TİCARET BORSASI’NDAN ÇİFTE ZİYARET…
 Heyet, geçtiğimiz aylarda Sivas Defterdarlığından Bursa Defterdarlığına atanan Mehmet Yazar’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyareti değerlendiren BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, “Defterdarımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Ziyaretimizde kendilerine hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik hem de düşüncelerimizi ve görüşlerimizi aktardık” diye konuştu. Bursa Defterdarı Mehmet Yazar da her zaman iş birliği içerisinde olacaklarını ifade etti.

Bursa Vali Yardımcısı Abidin Ünsal’ı da ziyaret eden Bursa Ticaret Borsası heyeti adına konuşan BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, “Bizler Bursa’nın gıda tarım ve hayvancılık konularında birçok proje gerçekleştiriyoruz, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Bursa önemli bir gıda ve tarım şehri. Ulusal çapta markalarımız var. Tarım gıda ve hayvancılık adına şehrimiz ve ülkemiz adına Sayın Vali Yardımcımızla neler yapılabileceği konusunda değerlendirme yaptık” dedi. Sivil toplum kuruluşları ile iş birliği ve istişare içerisinde olmayı önemsediğini belirtenBursa Vali Yardımcısı Abidin Ünsal iseBTB ile ortak çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.