Hava Durumu

Bursagaz Çalışanları Güneş Projesi’yle Hem Öğreniyor Hem Öğretiyor

Bursagaz, temel yetkinliklerini artırmak ve kurum içi öğrenme kültürünü tüm kuruma yaymak için yeni bir eğitim programı başlattı. Güneş adı verilen proje kapsamında iç eğitmen adayı Bursagaz çalışanları, 4 gün süren yoğun bir eğitim kampından geçti. Kampı başarıyla tamamlayan çalışanlar “Sertifikalı İç Eğitimci” olmaya hak kazandılar. İç Eğitmenlerin bilgilerini yıl boyu diğer çalışma arkadaşlarına aktaracağını söyleyen Bursagaz İnsan Kaynakları Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, “Güneş programımız, şirket kültürümüze olduğu kadar yeni projelerimize de ışık olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursagaz Çalışanları Güneş Projesi’yle Hem Öğreniyor Hem Öğretiyor
 Doğal gaz dağıtım sektöründe yenilikçi çalışmalarıyla ön plana çıkan Bursagaz, mükemmellik ve girişimcilik değerleri doğrultusunda yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Güneş adı verilen İç Eğitimci Programı ile Bursagaz çalışanlarının yetkinliklerinin artırılması ve öğrenen bir organizasyon kültürünün yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Bige Tınmazsoy Susuzlu: “Eğitmenlerimiz Bursagaz’a ışık olacak”

Doğal gazın kimyasından mekanik bakıma, kapsamlı konu başlıklarıyla dikkat çeken programın titizlikle hazırlandığını söyleyen Bursagaz İnsan Kaynakları Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, “Eğitim programımızın hem yeni projelerimize hem de şirket kültürümüze oldukça fayda sağlayacağına inanıyoruz. İç eğitmen olan çalışanlarımız eğitim programımız ile birikimlerini anlatma ve öğretme becerilerini geliştirerek aktaracak; Bursagaz’a ışık olacaklar. Programımız her yıl yeni katılımlarla zenginleşecek. Daha sonraki aşamasında ise sadece şirket içinde değil, Bursagaz’ın tüm paydaşlarına hitap edecek şekilde bir iç eğitimci havuzumuz olacak. Bu birikimi topluma katkı sağlamak için kullanmayı ve bu uygulamamızın ülkemizde öncü olacak uygulamalar arasında yerini almasını hedefliyoruz.” dedi.

Güneş İç Eğitimci Programı nedir?

Bursagaz tarafından hayata geçirilen eğitim projesi ile iç eğitmen adayı çalışanlar, temel yetkinliklerini artırmak ve öğrendiklerini diğer çalışanlara aktarmak hedefiyle dört gün süren bir kamp süreci geçirdi. Kamp sürecinde adaylar etkili iletişimden, doğal gaz piyasası kanununa, harita okumaktan sayaç okumaya, çeşitli konularda eğitim aldılar. Kampı başarıyla tamamlayan çalışanlar “sertifikalı iç eğitimci” olmaya hak kazandı. Her yıl yeni katılımlar ile programı zenginleştirerek programın sürekli olmasını hedefleyen Bursagaz, öğrenen bir organizasyon olma yolunda sağlam bir adım daha atıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.