Hava Durumu

Bursagaz dünya ile buluştu

Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi Bursagaz, EFQM (European Foundation for Quality Management) ile ortaklaşa internet üzerinden seminer “webinar” düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Bursagaz dünya ile buluştu
 “Organizasyonel Sürdürülebilirlik Uygulamaları” isimli webinarda 20’yi aşkın ülkeden katılımcılarla bir araya gelen Bursagaz iş mükemmelliği ekibi, sosyal, çevre ve ekonomik açıdan sürdürülebilirlik stratejileri, paydaş dengeleme perspektifi, sürdürülebilirlik raporlama metodolojisi, GRI standartlarının EFQM mükemmellik modeline ve sürdürülebilirlik yaklaşımına entegrasyonu konularında bilgiler verdi.
Başta Avrupa olmak üzere dünyada 30 binden fazla kuruluş, EFQM mükemmellik modelini bir yönetim modeli olarak kullanıyor. Bursa Kalite Büyük Ödülü ve EFQM Avrupa kalite büyük ödülü sahibi olan Bursagaz, geleceğini sürdürülebilir kılmak için geniş bir perspektifle ele aldığı "Bursagaz sürdürülebilir mükemmellik yaklaşımı" uygulamasını her geçen gün daha ileri götürmeye devam ediyor. Sürdürülebilirliğin önemine vurgu yapan bu yaklaşım, Bursagaz’ın sürdürülebilir kurumsal mükemmellik anlayışı doğrultusunda, EFQM mükemmellik modeli ile diğer global model ve standartların entegrasyonu ile hayata geçiriliyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.